Mam problem z centralnym, mianowicie centralny zamyka wszystkie drzwi i bagażnik oprócz drzwi pasażera. Natomiast otwiera zazwyczaj tylko drzwi kierowcy. Raz na 5 otworzy wszystko, albo zamknie wszystko z wyjątkiem drzwi pasażera. Trochę to upierdliwe bo biegam wokół auta sprawdzając zamki i otwierając bagażnik z przycisku w kabinie. Z przycisku na tunelu też nie zamyka drzwi pasażera, ale wciśniecie rygla na drzwiach pasażera powoduje zamkniecie wszystkich rygli oprócz drzwi kierowcy. Próbowałem resetowac centralny przez wciśniecie obu rygli ale nie pomogło. Ma ktoś pomysł co i jak ?
Druga sprawa to to, że przyjechałem pod dom, chce wysiąść, ciągnę za klamkę i jedyne co usłyszałem to brzdękniecie, coś się tam uwaliło, drzwi nie da się otworzyć od środka. Linka czy jakieś cudowne mocowanie na klamce tak jak to bywa z zewnętrznymi? Chwilowo nie mam czasu, żeby rozbebeszać drzwi.
Trzecia sprawa to radio. Przestało działać z dnia na dzień bez żadnych wcześniejszych sygnałów. Dioda security sobie miga, ale radio nie reaguje na przekręcenie pokrętła.
Kot się chyba obraził, że w tym roku wcześniej wyjechał z garażu ;/