Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Zmieniarka w x-type

<< < (3/11) > >>

Zyg zag:
Hej

jak bedziesz chcial dopisac zmieniarke ...,

zapraszam ;)

Pzdr

sztandi7:

--- Cytat: Choina w Listopad 10, 2016, 14:12:27 pm ---... a google znasz? CHA S634 czyta mp3, poprzedni model S624 nie czyta mp3, ale bardzo dobra dźwiękowa jest.

--- Koniec cytatu ---

Tyle, że to takie stare jest, że znaleźć w rozsądnych pieniądzach też nie należy do łatwych ... Choć czasem się trafia za grosze.

A podmiana zmieniarek jest plug and play czy ni chu chu i trzeba adaptować ?

ziutek567:
Panowie a ja odgrzeje kotleta. Jako ze pożarło mi już 2 raz płytę, zakupiłem sobie zmieniarkę. Przykręciłem i oczywiście nie mam kabelków, czy ktoś może mi zrobić zdjęcie kabelków i najchętniej bym kupił takie przewody bo mam tylko NAVI. Kabel światłowodowy jaki jest na allegro jest pojedynczy i nie ma zasilania chyba do tej zmieniarki bo na samym świetle nie będzie chodzić ;) Chętnie już bym zamknął temat napraw w swoim kocie na te półrocze

gonzo7:
Hej.
Co do kabli światłowodowych to jest taki rozdzielacz.
Jeśli chodzi o elektrykę ni cholery już nie pamiętam.
Ja się poddałem dobre 5 lat temu bo właśnie skompletowanie kabli mnie przerosło, a te co były to kosztowały majątek.

ziutek567:
Aha czyli masz światłowód ale z tego co czytałem trzeba by było go jakoś zmostkować bo nie mam telefonu w aucie. Jakbyś właśnie miał jeszcze ten zasilający to bym chętnie od ciebie przytulił taki zestaw ponieważ na allegro jest tylko pojedynczy a to mnie nie urządza

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej