Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Łódz spotkanie

<< < (18/62) > >>

niewaskieauto:
panowie i panie następny raz będzie  17 maja 2015 roku o godzinie 16.30 miejsce to samo czyli karczma polska aleja włókniarzy 209 łódź a więc kolejne spotkanie i kolejne atrakcje.  na niedzielnym spotkaniu został ogłoszony konkurs rozstrzygnięcie i przekazanie nagrody odbędzie się na trzecim spotkaniu czyli w czerwcu więc można jeszcze wziąć udział to ukłon sponsora dla spóźnialskich nagrodą jest statuetka kota w formie breloka do kluczy orginał z serwisu. warunki konkursu to posiadanie kota, bycie aktywnym i pomocnym w sekcji łódzkiej i zarejestrowanie na forum. informuje wszystkich o moto pikniku  na który dostaliśmy zaproszenie odbędzie się w radomsu 06 czerwca 2015  roku link do ich strony podałem wcześniej

xjscabrio:
Milo było i do następnego razu :)

maaksior:
Tym razem na pewno będę, Dzięki za miłe spotkanie w Łęczycy, pozdrawiam

miaziol:
No niestety mnie nie udało się dojechać tak samo nie było mi dane pojawić się w Łęczycy. Niestety taka to już ta moja praca pokopana. Na 17 maja też raczej szanse nie wielkie, ale będę kibicował może w czerwcu się uda.

niewaskieauto:
panowie i panie  czekamy 17 maja parking pod karczmą polską godzina 16.30, ta jak pisałem wcześniej ciekawe miejsce miła atmosfera spoko ludzie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej