Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Łódz spotkanie

<< < (13/62) > >>

Acab:
tak, ja jestem z Radomska.

niewaskieauto:
ja też przeczytaj wiadomość na priv

niewaskieauto:
koledzy jest już miejsce do naszych wspólnych regularnych spotkań sekcji łódzkiej jest to karczma polska na al, włókniarzy 209 w łodzi, lokal jest przytulny, dobre i w przyzwoitej cenie jedzenie i picie a co ważne parking dla kotów według mnie super na eksponowanie naszych aut tuż przy samej ulicy koty będą podziwiane przez znaczną ilość kierowców myślę że kilka aut jednej marki zaparkowane w tym miejscu wywoła poruszenie i słowa uznania na nie jednych ustach innych kierowców. byłem tam dziś rozmawiałem z panią Anią manager karczmy dostaniemy rabat na ich potrawy  jako grupa zorganizowana. a teraz jeszcze jedna ważna sprawa na pierwszym spotkaniu będzie ogłoszony konkurs na najbardziej aktywnego członka sekcji. nagroda ufundowana przez założycieli sekcji zaciekawi ( tak sobie myślę) wszystkich uczestników spotkań warunki konkursu podam  na pierwszym i chyba najważniejszym spotkaniu więc kotowicze z łódzkiego do boju. termin spotkania to  19 kwiecień 2015 niedziela godzina 16.30 spotkanie jest na kilka dni przed wystawą jaguarów w Łęczycy w celu omówienia wspólnego wyjazdu na tą imprezę. na koniec dodam że wartość nagrody to kwota 150 pln. czekamy na potwierdzenie przyjazdu na spotkanie.

Skorpion7777:

Piękna knajpka, ale w niedzielę chyba trzeba zarezerwować stolik i wolne miejsca na parkingu.

Niedziela, 19 kwietnia 2015 r., godzina 16:30

Maciejcat:

--- Cytat: niewaskieauto w Marzec 18, 2015, 22:56:01 pm ---koledzy jest już miejsce do naszych wspólnych regularnych spotkań sekcji łódzkiej jest to karczma polska na al, włókniarzy 209 w łodzi, lokal jest przytulny, dobre i w przyzwoitej cenie jedzenie i picie a co ważne parking dla kotów według mnie super na eksponowanie naszych aut tuż przy samej ulicy koty będą podziwiane przez znaczną ilość kierowców myślę że kilka aut jednej marki zaparkowane w tym miejscu wywoła poruszenie i słowa uznania na nie jednych ustach innych kierowców. byłem tam dziś rozmawiałem z panią Anią manager karczmy dostaniemy rabat na ich potrawy  jako grupa zorganizowana. a teraz jeszcze jedna ważna sprawa na pierwszym spotkaniu będzie ogłoszony konkurs na najbardziej aktywnego członka sekcji. nagroda ufundowana przez założycieli sekcji zaciekawi ( tak sobie myślę) wszystkich uczestników spotkań warunki konkursu podam  na pierwszym i chyba najważniejszym spotkaniu więc kotowicze z łódzkiego do boju. termin spotkania to  19 kwiecień 2015 niedziela godzina 16.30 spotkanie jest na kilka dni przed wystawą jaguarów w Łęczycy w celu omówienia wspólnego wyjazdu na tą imprezę. na koniec dodam że wartość nagrody to kwota 150 pln. czekamy na potwierdzenie przyjazdu na spotkanie.

--- Koniec cytatu ---

:-clap a to gratka szkoda że nie jestem z sekcji Łódzkiej ale JaguarClubPoland to elitarny klub wspaniałych ludzi których
łączy pasja do najpiękniejszych aut  jakim bez dwóch zdań jest Jaguar

pozdrawiam maciej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej