Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Łódz spotkanie

<< < (11/62) > >>

Skorpion7777:
Robiliście jakieś zdjęcia na spotkaniu? Wrzućcie na Forum. Manufaktura, to wspaniałe tło do takich spotkań.

niewaskieauto:
miejsca szukamy ale to nie takie proste jak sie wydaje, chcemy mieć takie miejsce żeby po zaparkowaniu kilku aut ok 10 można było przy nich postać kopnąć w oponki a potem usiąść w knajpce zjeść coś dobrego może śledzia w czekoladzie ale w trakcie konsumpcji chcemy widzieć nasze koty i to już jest wyczyn w szukaniu miejscówki jest kilka propozycji już dwie dziś sprawdziłem troczhe kiepskie więc szukamy dalej i testujemy. do kolegi skorpion7777 niestety z powodu totalnie kiepskiej pogody i daleko od siebie rozstawionych aut fotek nie robiliśmy. no chyba że ja o tym nie wiem

Skorpion7777:
Do Niewaskieauto:
szkoda, że nie został ślad na fotografii po Waszym spotkaniu, bo to miłe wspomnienia na przyszłość.
Ziemia Łódzka obfituje w dworki i pałacyki, więc może warto takich miejsc poszukać.
Gdy czasem bywam w Łodzi, to zatrzymuję się w Pałacu Piorunów - duży parking, piękny podjazd wokół klombu przed pałacem, idealne miejsce na grupowe zdjęcie, a i w środku przyjemna sala restauracyjna w otoczeniu zieleni.
Pabianice - Willa Impresja, to również urocze miejsce z dużym parkingiem.
Zgierz - Folwark - również bardzo ciekawe miejsce.

Może warto "objechać" kilka miejsc w ciągu 2-3 miesięcy, wybrać jedno, dogadać się na rabat grupowy dla Sekcji i ... macie metę na stałe.
Tak zrobili na Pomorzu i Sekcja Pomorska, spotyka się od miesięcy w kawiarni Sheraton Hotel.

niewaskieauto:
właśnie o tym pisałem że szukam i w ciągu tygodnia znajdę pozdro.

Acab:
Witam

Jak juz ustalicie terminy i miejsce postaram się pojawić na jakimś spotkaniu.

:-A

a tym czasem w oczekiwaniu na Rajd Boruty  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej