Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Łódz spotkanie

<< < (58/62) > >>

filar12:
Więc nie będziemy sami jak palec  ;) na 99% jestem.

Oby na tym wjeździe nie zakręciło mi się w głowie.

rav:
Dołączam się  :-super

filar12:
A jednak odbyło się spotkanie najtwardszych  :-R .
Choć ci co mieli być ...

Mski:
Hej, napisałem do wszystkich ktorzy wyrazili checi spotkania pw czy pasuje im spotkanie o 16. Wiekszosc odp negatywnie a reszta nie odpisała stąd uznałem ze spotkania nie ma bo chetnych brak. Nie pomyslałem ze mozecie odp w temacie glownie dlatego ze malo kto sie w nim udzielal gdy zazuciłem temat spotkania. Moj blad, sory. Ewidentnie slaby ze mnie organizator

mr_blanc:
Cześć,

organizacja była bardzo dobra, życzyłbym sobie takiej w przyszłości. A że termin trudno dobrać - samo życie. Deklarowałem, że postarm się pojawić i też nie wyszło. Więc jeśli ktoś już ma być słaby, to bardziej uczestnicy którzy nie dotarli. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że w weekend miałem spotkanie z Jaguarami gdzie indziej i nie zdążyłem wrócić. Niestety wiodąca na targach w Kassel była niemiecka myśl techniczna, ale było też kilka okazów z " naszej" stajni. Była też ekipa z Polski zajmująca się restauracją samochodów i naprawdę podnosili poprzeczkę wyżej niż reszta wystawców. Budujące.
Niestety nie mam w tej chwili wizytówki przy sobie, ale gdyby ktoś potrzebował na Śląsku, to myślę, że można polecić i namiar odszukam.

Wracając do wątku głównego: Początki zawsze są trudne, ale jeśli będzie kolejny termin proszę o info. Postaram się bardziej.
Choć po głowie mi chodzi Techno-Clasica w Essen w kwietniu ...

pozdrawiam
mr_blanc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej