Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Łódz spotkanie

<< < (44/62) > >>

xjscabrio:
20.09  jest wystawa aut zabytokowych w Krakowie. jak zdaze wrocic to tez się przejadę z wami :)

Maciejcat:
5-teczka za "pomyślunek i oganizacyję"
niestety Ja odpadnę będzie to tydzień po rajdzie a w tym roku już kilka dalszych wycieczek kocią łapką zaliczyłem na spoty Jaguara
może Niewąski zawitam do was w gości w 16 roku

pozdrowienia dla was chlopaki

niewaskieauto:
Panowie jak tylko dacie rade to zapraszamy im nas więcej tym lepiej sami wiecie, czekamy na wszystkich miłośników i użytkowników  marki jaguar.

niewaskieauto:
witam wszystkich właśnie przejechałem trasę rajdu, na stoku działa jeszcze wyciąg i tor saneczkowy a kręta i mocno stroma droga na taras widokowy wywołuje wzrost adrenaliny ( u mojej żony mdłości )  więc można spokojnie zabrać dzieciaki i płeć piękną na wycieczkę i atrakcje, w drodze powrotnej możemy zatrzymać się na kolacje w zajeździe karpatia  lub w restauracji  hotelu wodnik,  zawsze jeszcze zostaje mc. donald w Bełchatowie jeśli taka padnie decyzja. więc jeszcze raz zapraszam wszystkich na rajd po kopalni Bełchatów. przypominam termin rajdu to niedziela 20 września 2015 godzina 15 wyjazd ze stacji BP na skrzyżowaniu Drewnowska Włókniarzy koledzy Acab i Demo będą czekać na tarasie widokowym o 16-tej dojadą tam z radomska. a to link z torem saneczkowym http://gorakamiensk.info/index.php?page=tor-saneczkowy

kurak22:
ja znalazłem oliwę na świecach więc trzeba to naprawić w pierwszej kolejności  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej