Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Łódz spotkanie
Skorpion7777:
Umieściłem tutaj wczoraj PLAKAT z informacją i zaproszeniem o Wystawie Jaguarów na Rynku w Łęczycy w dniu 25 kwietnia w godzinach 15-18-ta, ale chyba komuś bardzo to przeszkadzało, więc plakat został usunięty.
Bardzo przepraszam, ale jest to wątek spotkań łódzkich, a Łęczyca jest bardzo blisko i wiem, że już kilku chętnych jest.
Widocznie komuś przeszkadza, że ktoś chce się bawić.
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem zaproszeniem na Wystawę.
Choina:
Umieściłeś plakat w temacie rajdu i nie ma potrzeby dublowania jej.
Temat na razie dotyczy spotkania w Łodzi, a nie spotkań łódzkich. A po drugie dotyczy spotkania 14 marca i nie zawracajmy sobie już teraz gitary spotkaniem, które ma się odbyć w kwietniu.
Na forum mamy 2 działy: zloty i spotkania. Starajmy się zachować porządek i piszmy w odpowiednich działach.
Skorpion7777:
Rozumiem, ale na tym plakacie nie ma ani słowa o Rajdzie.
To jest plakat dotyczący Wystawy, jaka będzie miała miejsce niedaleko Łodzi, stąd ten plakat w tym wątku.
Wystawa jest rodzajem spotkania, Łęczyca leży w województwie łódzkim, więc ... czy jest lepsze miejsce, aby taki plakat umieścić?
Gdybym ten plakat umieścił w wątku dotyczącym spotkań podkarpackich, to bym zrozumiał, ale w tym wypadku ... :)
Chociaż, czy ludzie z Karpat nie mogą przyjechać na wystawę do Łęczycy?
Przecież nam wszystkim zależy, aby samochody się wietrzyły, a forumowicze spotykali i integrowali.
Bardzo przepraszam, że naruszyłem Regulamin, choć nie podałeś punktu, który złamałem.
Miłego dnia, wiosna idzie!
seba78:
Wiosna :( u nas jak na razie sypie śnieg
Skorpion7777:
Cierpliwości Seba78,
aby było dobrze, najpierw musi być źle, bo różnicy nie zauważysz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej