Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Łódz spotkanie
Skorpion7777:
Kwiatek,
to już drugi raz na Forum popełniasz gafę.
Chyba Ci uszy natrę za takie teksty. :)
Kwiatek:
Może i tak trzeba będzie zrobić Kolego Skorpion7777 .....
Ps.Czasami nie mam czasu czytać wszystkich wpisów......a może to wcale nie są gafy.....chodzi o to żeby duch w narodzie się nie zatracił......
Pozdrawiam
Skorpion7777:
Widzę, że nie rozumiesz, więc:
Gafa nr 1 - W wątku "Napotkani w trasie" - podałeś pełne brzmienie tablicy rejestracyjnej (wystarczą literki, zainteresowany wie), a wyobraź sobie, że Gość oficjalnie jest w Gdańsku na wyjeździe służbowym, a Ty właśnie go wydałeś przed małżonką, że jest na lewiźnie u Kasi z Rawy Mazowieckiej. :)
Gafa nr 2 - sugerujesz, że ktoś tutaj jakąś produkcję nalewek prowadzi? TYLKO na własny użytek! :)
Do zobaczenia w niedzielę.
Kwiatek:
--- Cytat: Skorpion7777 w Czerwiec 26, 2015, 10:27:03 am ---Widzę, że nie rozumiesz, więc:
Gafa nr 1 - W wątku "Napotkani w trasie" - podałeś pełne brzmienie tablicy rejestracyjnej (wystarczą literki, zainteresowany wie), a wyobraź sobie, że Gość oficjalnie jest w Gdańsku na wyjeździe służbowym, a Ty właśnie go wydałeś przed małżonką, że jest na lewiźnie u Kasi z Rawy Mazowieckiej. :)
Gafa nr 2 - sugerujesz, że ktoś tutaj jakąś produkcję nalewek prowadzi? TYLKO na własny użytek! :)
Do zobaczenia w niedzielę.
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzajmy i nie róbmy z tego tragedii, bo niedługo będziemy mogli pisać scenariusze do kryminałów.....
Ale dzięki za cenne sugestie....postaram się poprawić.....
Pozdrawiam
Skorpion7777:
Ja tym autem nie jechałem, więc tragedii nie ma. I nie jestem żonaty (już)! :)
Czy Ty nie widzisz "uśmieszków" obok moich wypowiedzi?
Ja sobie żartuję, droczę się i sprawdzam poziom humoru u interlokutora :)
Do zobaczenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej