Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Łódz spotkanie
JAGODA:
kolego skorpion7777 ja tu absolutnie nie żądze jetem tylko nic nie znaczącą bidulką która chce spotkać ludzi jeżdżących autami tej samej marki co moje, na pewno choć część z tych osób ma pasje taką jak moi koledzy którzy mnie namówili na zakup auta tej marki i zaszczepili we mnie tą ( dziwną ) chorobę ja już po kilku dniach jazdy tym autem jestem w nim zakochana. ludzie z którymi do tej pory poznawałam temat motoryzacji to prawdziwi fani tacy do grobowej deski częste spotkania z nimi skutkują podobnym zachowaniem u mnie, więc pora sprawdzić jak właściciele jaguarów kochają swoje auta. więc miejsce na takie spotkanie i czas dla mnie jest bez znaczenia ja osobiście mogę nawet na stacji paliw na parkingu spotkać te kilka osób porozmawiać napić się kawy w tekturowym kubku a na salonach to szaleje co dzień w pracy więc skoro ci nie odpowiada to po co .......................
Skorpion7777:
... i zaczyna się niepotrzebna dyskusja.
Czy ja napisałem, że mi coś nie odpowiada?
Ja jedynie zasugerowałem ładniejszą oprawę dla Ciebie, Jagodo oraz dla samochodów królewskiej marki Jaguar.
Oczywiście, że my możemy pić wino ze szklanki, ale jak nasze auta będą się przy nas czuły? :)
Ukłony.
niewaskieauto:
skoorpion7777 przecież pisałeś że tobie nie pasuje to miejsce dokładnie cytuje mało ciekawe,
JAGODA:
królewska marka, a czemu u ciebie kolego skorpion7777 ta królewska z plebsem pod jednym dachem stoi, jak one się czują żuk i jaguar również kłaniam się.
Skorpion7777:
Trochę się pogubiłem: Jagoda mnie zaprasza, a Niewaskieauto sugeruje, abym nie przyjeżdżał.
Nie było tematu, przepraszam, że zadeklarowałem przybycie.
Miejsce "mało ciekawe", to nie znaczy, że mi nie pasuje.
A "mało ciekawe" w stosunku do: na przykład Pałacu w Piorunowie, ale oczywiście o wiele ciekawsze od "dachu" w Manufakturze.
Żuki, to już klasyka, klasyka PRL'u, to na pewno nie "plebs". I stoją w osobnych "stajniach". :)
Załączam ukłony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej