Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)

X350 Komunikaty głosowe

(1/2) > >>

Choina:
Jak zmienić język komunikatów głosowych. Auto jest z Luxemburga i gada po francusku.
Radio i komunikaty na zegarach już zmieniłem na angielski, ale nie wiem lektora. Chciałbym aby komunikaty głosowe wypowiadać po angielsku skoro polskiego nie ma.

Hooyeman:
Z tego co się orientuje, potrzebujesz angielski moduł głosu, ewentualnie nauczyć go własnych komend

rd5:
Jeżeli potrzebujesz taki moduł to mam angielski na sprzedaż i mogę dołożyć też szyny do mocowania. Po instalacji modułu głosu i bluetootha w moim zostało mi tyle części, że mógłbym złożyć nawet czołg. Cena do uzgodnienia, u mnie i tak leży. Oczywiście jakby coś nie działało to można odesłać. Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka na koszt nabywcy.

Pozdrawiam
rd

promotion:
panowie , macie może jakąś instrukcję obsługi do xj x350 , albo wiecie jak uruchomić wszystkie bajery w kocie ,
a jak nauczyć kota własnych komend ?
jestem kompletnie niezorientowany w temacie , mam  instrukcję voice control , ale nigdzie się tam nie doczytałem , że można go nauczyć własnych komend .
chętnie wysłucham porady .

marti:
Witam, w sumie to się nie bawiłem jeszcze takim bajerem w moim sprzęcie, a powie mi ktoś czego dotyczą te komunikaty, chodzi tylko o navi, czy dochodzą jeszcze inne funkcje ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej