Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
KONTROLKA MOTOR
nati204:
CZY JAK MI NIE GAŚNIE LAMPKA POMARAŃCZOWA SILNIKA NA TABLICY ROZDZIELCZEJ TO ZNAK,ŻE MAM WYMIENIĆ OLEJ,BO JESTEM UŻYTKOWNIKIEM OD PÓŁ ROKU ,A INSTRUKCJĘ MAM W JĘZYKU NIEMOIECKIM.P :)ROSZĘ O ODPOWIEDŻ,Z GÓRY DZIĘKI.
bombki:
witaj, ja nie jestem specjalistom ale są tu ludzie którzy na pewno Ci pomogą, a tym czasem jeśli masz ochotę przedstaw się w tym dziale http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php?board=9.0
żeby wszyscy mogli Cię przywitać ;)
zyrcia:
Może być to jedna z przyczyn. Jednak proponowała bym udać sie do mechanika. Za pirewszym razem kiedy paliła mi sie lampka kontrolki to była to wina braku oleju, natomiast za drugim razem poszła uszczelka pod silnikiem - wiec proponuję oddać kota w dobre ręce, żeby nie spowodować głebszego problemu w silniku 8). Teraz problem moze jeszcze nie być taki głeboki, ale z km na km problem się pogłebia ;D (to tak na pocieszenie).
nati204:
:)wielkie dzięki,ale wydaje mi się,że to sprawa oleju,bo i wymienić muszę,ale do mechanika pojadę.
zyrcia:
Nie ma sprawy. Jak się przedstwisz skąd jesteś w odpowiednim dziale, to możemy ci jakiś dobry zakładzik polecić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej