Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

RAJD Śladami Diabła Boruty 24-26 kwietnia 2015r.

<< < (15/49) > >>

Skorpion7777:
Lista obecności na Rajd Śladami Diabła Boruty (alfabetycznie):
1. Artepoint                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby,
2. Aru                                                   - Formularz wpłynął - 2 osoby + dziecko,
3. Fisch                                                 - Formularz wpłynął - 2 osoby,
4. Jacatu,
5. JaguarParts                                        - Formularz wpłynął - 2 osoby,
6. Jarek104                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby +pies,
7. Kotletor                                             - Formularz wpłynął - 2 osoby,
8. Lukaz,
9. Maciejcat                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby,
10.Micgin                                              - Formularz wpłynął - 2 osoby,
11.Ojciec                                              - Formularz wpłynął - 2 osoby,
12.Pro-Jag,
13.Radge39,
14.Skorpion7777                                     - Formularz wpłynął - 2 osoby,
15.Tadelak,
16.Tomasz.xkr
17.Wojtas                                              - Formularz wpłynął,
18.Załoga spoza Forum - 2 osoby              - Formularz wpłynął - 2 osoby,
19.Załoga spoza Forum - DUDI - 2 osoby,
20.Załoga spoza Forum - 1 osoba              - Formularz wpłynął - 1 osoba,
21.Załoga spoza Forum - 3 osoby              - Formularz wpłynął - 3 osoby,
22..........................................
23..........................................
24..........................................
25..........................................

Powyższa lista zamyka ilość wolnych miejsc we Dworze Sójki.
Mamy jeszcze 7 pokoi w Hotelu Dworek Kutno, oddalonym o 3 km od Dworu Sójki.
Mikrobus dowiezie osoby mieszkające poza Dworem Sójki.

Wpłaty będę dzielone na dwie części (oczywiście, można wpłacić jednorazowo), numer konta został podany w e-mail'u.
Wpłata I-szej części do 15.02. - musimy opłacić zaliczkę za usługi Dworu Sójki.

Zapek:
Taki impreza w moje urodziny a ja nie mam czystej sytuacji w kwestii mojego być albo nie być. No szlak mnie che trafić na miejscu  :-[ :-[ :-[

MicGin:
Zapek znajdź czas to będziemy obchodzić urodziny razem.

Skorpion7777:
Lista obecności na Rajd Śladami Diabła Boruty (alfabetycznie):
1. Artepoint                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby - zaliczka wpłacona,
2. Aru                                                   - Formularz wpłynął - 2 osoby + dziecko,
3. Fisch                                                 - Formularz wpłynął - 2 osoby,
4. Jacatu,
5. JaguarParts                                        - Formularz wpłynął - 2 osoby,
6. Jarek104                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby +pies,
7. Kotletor                                             - Formularz wpłynął - 2 osoby,
8. Lukaz,
9. Maciejcat                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby,
10.Micgin                                              - Formularz wpłynął - 2 osoby,
11.Ojciec                                              - Formularz wpłynął - 2 osoby - zaliczka wpłacona,
12.Pro-Jag,
13.Radge39                                            - Formularz wpłynął - 2 osoby,
14.Skorpion7777                                     - Formularz wpłynął - 2 osoby - zaliczka wpłacona,  
15.Tadelak,
16.Tomasz.xkr                                        - Formularz wpłynął - 2 osoby,
17.Wojtas                                              - Formularz wpłynął,
18.Załoga spoza Forum - 2 osoby              - Formularz wpłynął - 2 osoby,
19.Załoga spoza Forum - DUDI - 2 osoby,
20.Załoga spoza Forum - 1 osoba              - Formularz wpłynął - 1 osoba - zaliczka wpłacona,
21.Załoga spoza Forum - 3 osoby              - Formularz wpłynął - 3 osoby - zaliczka wpłacona,
22..........................................
23..........................................
24..........................................
25..........................................

Powyższa lista zamyka ilość wolnych miejsc we Dworze Sójki.
Mamy jeszcze 7 pokoi w Hotelu Dworek Kutno, oddalonym o 3 km od Dworu Sójki.
Mikrobus dowiezie osoby mieszkające poza Dworem Sójki.

Wpłaty będę dzielone na dwie części (oczywiście, można wpłacić jednorazowo), numer konta został podany w e-mail'u.
Wpłata I-szej części do 15.02. - musimy opłacić zaliczkę za usługi Dworu Sójki.

Maciejcat:
no panowie ja liczyłem po cichu na 30 załóg  to do pełni mojego zadowolenia jeszcze troszkę trzeba  :D  :D  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej