Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015
RAJD Śladami Diabła Boruty 24-26 kwietnia 2015r.
aru:
Zgłaszam się w składzie rodzinnym. Tym razem moze w dwa koty, jeśli małżonka zechce poprowadzić...
Maciejcat:
:-tylko
no to ja nie mam wyjścia i też będę ,
Krzysiek będziesz nowym nabytkiem
czekamy na rozkład jazdy
pozdrowienia
RyanDriver:
Daimlerkiem napewno będę a XJ-S myśle że jak zdąże z remontem to też :)
grzechch:
Kiedy organizujmy pierwsze spotkanie we Wrocławiu lub Kępnie a może przyjedziecie do Szczawna-Zdroju? Ustawimy się na deptaku a potem zrobimy przejazd na rynek do Wałbrzycha i może na dziedziniec Zamku Książ. Jak się zadeklarujecie przynajmniej w liczbie 20 samochodów to będę załatwiał już formalności na kwiecień lub maj. Oczywiście będzie to na stronie oficjalnej gminy oraz innych instytucji a wówczas można to połączyć ze zlotem samochodów zabytkowych i wówczas jest dużo samochodów z innych krajów. Również jest duuuużżżżoooo ludzi je podziwiających. Mam tylko eskę ale zawsze to Jag. :-tylko
Maciejcat:
--- Cytat: grzechch w Styczeń 15, 2015, 23:04:04 pm ---Kiedy organizujmy pierwsze spotkanie we Wrocławiu lub Kępnie a może przyjedziecie do Szczawna-Zdroju? Ustawimy się na deptaku a potem zrobimy przejazd na rynek do Wałbrzycha i może na dziedziniec Zamku Książ. Jak się zadeklarujecie przynajmniej w liczbie 20 samochodów to będę załatwiał już formalności na kwiecień lub maj. Oczywiście będzie to na stronie oficjalnej gminy oraz innych instytucji a wówczas można to połączyć ze zlotem samochodów zabytkowych i wówczas jest dużo samochodów z innych krajów. Również jest duuuużżżżoooo ludzi je podziwiających. Mam tylko eskę ale zawsze to Jag. :-tylko
--- Koniec cytatu ---
myślę panowie że czerwiec będzie idealny w kwietniu mamy Rajd Śladami Diabła Boruty w sierpniu V Jubileuszowy Piknik Z Motoryzacją we Wirach koło Poznania więc czerwiec moim zdaniem na taką imprezę :-super
kiedyś w końcu trzeba zarobić na paliwo do :-bry :-bry
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,23500.msg232890.html#msg232890
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej