Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

RAJD Śladami Diabła Boruty 24-26 kwietnia 2015r.

<< < (48/49) > >>

Niunia:
...male sprostowanie mojego poprzedniego tekstu:
 To nie Maciejcat a jacatu byl implikowany w sprawie koszulki uzywanej.

Kolege Maciejcata przepraszam za ta pomylke.   :-wstyd     bo ostatnio czesto sie myle...

Skorpion7777:
Rajd Szlakiem Tajemnic Dolnego Śląska - Jesień 2015

Z uwagi na pojawiające się pytania ze strony Forumowiczów, dotyczące organizacji i programu Rajdu Szlakiem Tajemnic Dolnego Śląska, przypominam, iż na ostatnim Rajdzie obiecałem, że będziemy milczeć do końca maja na ten temat, bo zdajemy sobie sprawę, jak było mnie/nas bardzo dużo na Forum oraz na Waszych prywatnych skrzynkach pocztowych przy okazji organizacji ostatniego Rajdu.

Organizatorzy zajmują się obecnie przygotowaniem trasy, wyborem bazy noclegowej, punktów do zwiedzania oraz prowadzą rozmowy z kilkoma burmistrzami na temat wyboru miejsca Wystawy podczas Rajdu.

Pierwsze informacje wraz z nowym wątkiem na Forum, pojawią się w I połowie czerwca.

Dziękuję za cierpliwość.

Jednocześnie przypominam, informuję, że najbliższą imprezą jest Czerwcówka 4-7 czerwca, o której możecie się więcej dowiedzieć w osobnym wątku, w dziale  Spotkania i wyjazdy forumowiczów  - http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,29863.0.html

Serdecznie zapraszamy wszystkich Forumowiczów.

Zapek:
Sławku żyj nam 100 lat, jak by nie twoje (nie tylko twoje) zaangażowanie w spotkania forumowiczów to to forum żyło by tylko działem ''znaleziono na ebay itp....'' mam cicha nadzieje że jesienią uda mi się z wami spotkać   :-za :-za :-za

Skorpion7777:
Zapek, 
ja również mam nadzieję, że jesienią się spotkamy na Rajdzie. 
Nasza nadzieja na spotkanie nie powinna kolidować z Twoimi planami sprzedaży Daimlera, więc rozumiem, że planujesz nabyć kolejnego Jaguara.

Zapek:
Toć to oczywista oczywistość  :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej