Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

RAJD Śladami Diabła Boruty 24-26 kwietnia 2015r.

<< < (40/49) > >>

MP_JIMMY:
Dziekuje takze Ula, Maciek i Kot. Wszystko nam sie podobalo:) Pozdrawiamy!

Dzikus:
Witam koleżanki i kolegów.
Nareszcie się dospałem  :-zly , teraz mogę podziękować wszystkim za wspaniałą atmosferę, jak zawsze w waszym gronie mile spędzone chwile i dysputy do rana.  :-pijaki :-gadu. Co prawda, byłem w tym gronie gościem -waszym- (ponieważ nie jestem członkiem klubu Fundacji), ale daliście dowód, że nie liczy się nazwa, ale ludzie, którzy są "solą ziemi' rodziny kociarzy  :-R. Wspaniale było zobaczyć znowu "starych" kolegów jak i poznać nowe grono kociarzy. Fajnie było zobaczyć twarze tych, z którymi polemizowałem na forum (jarek 104,-ARU dzięki za nocleg, Sławek dzięki za zarwaną nockę)  ;D, a teraz widziałem ich w realu :-V. Pomimo mojej niefrasobliwości i na początku wrażeniu wyobcowania, daliście mi nową siłę i charyzmę, nowego ducha wiary, że warto. Za to wam i organizatorom stokrotne dzięki  :-clap  :-V  :-pijaki :-JCP. Skorpion - zrobiłeś w tak krótkim czasie kuuuupę dobrej roboty - SZACUN kolego.  :-K  Pociągnąłeś temat na max-a, szkoda, że nie jako Stowarzyszenie, ale może trzeba było rewolucji żeby wyjść z zapiecka i zrobić to co zrobiła Fundacja. Nowa świeża krew, te same pomysły i nowe otwarcie - najważniejsze, że się dzieje dla dobra nas wszystkich i naszej PASJI.  :-za  :-10points. Daliście Zarządzie i RADO - RADĘ.  :-clap. Gratulacje dla wszystkich organizatorów jak i uczestników. Do Zo na Jesieni. Sory za to , że nie bylem Kotem, naprawię to następnym razem - obiecuję. Teraz bez klamkowania  :-bry  :-thank  :-tylko.

MicGin:
Dziękujemy wszystkim. W szczególności organizatorom :-K. Z częścią się jeszcze spotkałem po trasie i zjedliśmy dobry obiadek za Częstochową. Tomasz XKR uciekł mi gdzieś w Łodzi, a Dzikus wyrwał do przodu przed Zgierzem. Oby więcej takich imprez.
Dla zainteresowanych fotki. Każdy wybierze coś dla siebie
https://plus.google.com/photos/115102683326228448936/albums/6142105915686449793

Brave:
Ja tez tam bylem miód (piwo  :) ) i wino piłem, oraz świetnie się bawiłem. Jeszcze raz wielkie podziekowania za swiętną wspolną zabawę i no i do zobaczenia. Oby jak najszybciej  :-super
p.s. wlasnie, wlasnie podpisuje sie pod apelem o to aby wszyscy którzy fotografowali zamiescili zdjecia (jakis link albo coś tam cos tam)  :-thank :-thank

RyanDriver:
Dziękujemy bardzo za liczne przybycie i chęć zabawy. Dzięki Wam wszystkim ten Rajd był wyjątkowy. Może Sławek doda coś bardziej górnolotnego - w końcu to on jest od gadania :)  Dodam tylko, że widzimy się na jesień.  :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej