Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Pierwszy Jag - kilka pytań

<< < (5/7) > >>

grzechch:
Podany sposób jest prawidłowy. Nie ma innego. Sprawdzałeś na pracującym silniku?
https://www.youtube.com/watch?v=qL4ZhDlZAF4

bartekxf:
Sprawdzałem na silniku zgaszonym....

Czy ktoś się orientuje czy da się ustawić podświetlenie nóg na stałe? :-nuts

jaguar xf:
Witam.
 A mianowicie.  Witam Panów serdecznie.  Jestem tu nowy lecz od jakiegoś czasu czytam wiele Waszych rozmów na forach. Zastanawiam się nad zakupem Jaguara xf 2.7d. Rok 2008 lecz nie wiem jakie są koszty na "start" chodzi mi o wymiane rozrządu filtrów itp. Che zaznaczyc ze wczesniej noe mialem doczywnienia z jaguarami ale od zawsze mi sie podobaja. Mówi się że Jaguar to elitarna marka i co za tym idzie części do niego są drogie.
Mam pytanie do użytkownika "bartekxf". Jeśli mogę zapytać to ile cie wyszło zrobienie auta. Jeśli byś mógł to proszę o wyszczególnione co i ile.
I chciałem się dowiedzieć jak się autko sprawuje. Czy się dobrze użytkowuje i czy nie ma żadnych problemow Bo u nas na rynku jest ciężko o dobry egzemplarz i zastanawiam się czy kupić u nas czy za granicą. Pozdrawiam

Macza:
Witam, ja również zostałem szczęśliwym posiadaczem XF 2,7D i mam zamiar zmienić olej. Znalazłem taki olej (FORD A5 5W30 XR SYNTH MOTORCRAFT - 100zł / 5L) tak na prawdę to jest Castrol i jest zgodny ze specyfikacją jaguara podaną w mojej instrukcji obsługi, tzn WSS-M2C913-B. Ktoś ma może już doświadczenia z tym olejem?

Driv3rrrr:
Shit jakich mało

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej