Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Mazowiecka - regularne spotkania, 4. niedziela miesiąca
aru:
Spotkanie Sekcji Mazowieckiej - Niedziela, 23 listopada 2014 r. godz. 16:00 w restauracji Jeff's przy Polu Mokotowskim.
Mamy rezerwację wstępnie na 8 osób z możliwością ekspansji ;)
Hasło: Jaguar Club Poland
Parking jest, ale nie można na nim zarezerwować miejsc. Byłem tam w ostatnią niedzielę ok. 16:00 i raczej nie powinno być problemu, a w razie czego ul. Rokitnicka jest dość długa i tam na pewno znajdą się miejsca. Na końcu tej ulicy moglibyśmy ustawić się do pamiątkowego zdjęcia.
Zadeklarowani (alfabetycznie):
Artepoint
Aru
Jazabek wacław - może
Kotletor
Lukaz
Skorpion7777
Kilka dni temu zaczepiłem na światłach przy Dworcu Zachodnim i zaprosiłem ustnie kierowcę S-type'a. Napisałem też do nowego forumowicza flavius. Zaproszenia podtrzymane :)
Jazabek Waclaw - mam nadzieję, że możemy na Ciebie też liczyć. Zamieniamy "może" na "na pewno"?
Do zobaczenia i pozdrawiam,
Aru
flavius:
Hej ludziki!
Dzięki za zaproszenie, będę na 99% bo nigdy nie byłem na niczym takiem, pomysł świetny, a ja mieszkam przy PKP Rakowiec więc do Jeffa to mogę i na piechotę ;) Tylko ja mam kota dopiero od miesiąca i mam 29 lat, mam nadzieję, że się wpasuje w towarzystwo.
aru:
Spotkanie Sekcji Mazowieckiej - Niedziela, 23 listopada 2014 r. godz. 16:00 w restauracji Jeff's przy Polu Mokotowskim.
Wpisuję zatem na listę. :)
Nie ma znaczenia ani wiek, ani od jak długo masz Jaga, łączy na spasja! I żadną piechotą - przyjeżdżaj nowym nabytkiem żebyśmy mogli oczy nacieszyć.
Zadeklarowani (alfabetycznie):
Artepoint
Aru
Flavius
Jazabek wacław - może
Kotletor
Lukaz
Skorpion7777
Lukaz:
Dokładnie, dodajemy 1% do deklaracji flavius'a, wychodzi nam okrągłe, piękne 100 ... no i oczywiście wpadaj Kocurem flavius :)
Skorpion7777:
Do flavius - wszyscy jesteśmy w jednym wieku, wieku XXI !
Do zobaczenia u Jeff's.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej