Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Mazowiecka - regularne spotkania, 4. niedziela miesiąca
Choina:
Bardzo dobra miejscówka. Wawa i Łódź mają podobne kilometry do pokonania. Zgłaszam swoją obecność.
niewaskieauto:
kurde kurde niech to kury podziobią no nie ma opcji żebym dojechał a może być ciekawie chyba że zonę podduszę bo córka może i by mnie zwolniła wcześniej. Niestety są rzeczy ważne i ważniejsze kolejność jest ustalona od lat.
córka
auto
żona
Brave:
na 99,9 % jestem
p.s. Sławek, nalewki nie pomagają na grypę czy wszystko poszło już na Rajd ? :)
--- Cytat: k-size w Czerwiec 22, 2015, 22:47:41 pm ---Nieborów trochę komplikuje (godzina drogi z dolnego mokotowa, więc to nie jest kwestia podjechania na chwilę),
ale pomysł jest fajny i postaram się dojechać. Potwierdzę w piątek.
--- Koniec cytatu ---
przceiez z dolnego Mokotowa do Nieborowa to taki sam czas dojazdu jak do Łomianek (u Scorpiona) :)
Skorpion7777:
Brawo Brave!
Brakujące 00,1%, to chyba brak powietrza w jednym kole :)
Nalewkę podłączyłem pod kroplówkę i grypa ucieka, aż świszczy w płucach.
Widzimy się w niedzielę.
Masz rację i do Nieborowa szybsza trasa, niż do Łomianek.
Skorpion7777:
Spotkanie Miłośników marki Jaguar - Niedziela, 28. czerwca 2015 r. godz. 16:00 kompleks pałacowo-parkowy w Nieborowie koło Łowicza
Lista Obecności (alfabetycznie)
1. Aru - na 40% (jeżeli terminy się zgrają to wpadnie przejazdem)
2. Brave
3. Choina
4. Filar12
5. Kotletor
6. Kurak22
7. Kwiatek
8. K-size
9. Markus gażnikus
10.Skorpion7777 - grypa poddaje się kroplówce z nalewki :)
Miejsce spotkania: www.zajazd-nieborow.pl - czekamy na spóźnionych do 16:15 i realizujemy poniższy Plan.
Plan spotkania:
1. Spacer po parku w Nieborowie.
2. Rozmowy o kotach, kopanie w oponki :)
3. Wybór lokalu: www.dworek-nieborow.pl, www.zajazd-nieborow.pl, www.zlotyprosiak.pl, www.restauracja.stacjanieborow.pl
4. Rozmowy za stołem.
5. Pożegnanie
Nie określamy godziny zakończenia. Czas pokaże. :)
Panowie Moderatorzy proszeni o usunięcie poprzednich List Obecności, w celu zachowania przejrzystości wątku. Dziękuję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej