Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Mazowiecka - regularne spotkania, 4. niedziela miesiąca

<< < (36/45) > >>

niewaskieauto:
Sławku ja bym naprawdę chciał nawet już ale obowiązki w związku z pracą, szkołą córki bo to zakończenie roku jest 26 a ja w trójce klasowej i radzie rodziców jestem 27 czerwca wiozę córkę na wakacje więc jak tylko się z tym ogarne to startuje do wa-wy  a jeszcze ekipę muszę  zebrać no przecież sam nie pojadę.

Skorpion7777:
Niewaskieauto - myślę, że do W-wy trafisz bez pilota, więc możesz jechać sam :)

Brave:
Wiadomo, że jeśli coś ma się odbyć 28 i ktoś poza mną będzie to  :-za

Niunia:

--- Cytat: aru w Czerwiec 14, 2015, 08:39:33 am ---Pozdrowienia niunia i do zobaczenia w listopadzie :)

--- Koniec cytatu ---

Moze bedzie lepiej - czekam na wiadomosci Slawka na temat rajdu jesiennego.
Kto wie? - moze sie zalapie...

Mialy byc w polowie czerwca - nigdzie ich nie widze, wiec bardzo sie frasuje... ?????? ?????? ??????

Skorpion7777:
Niunia - spokojnie!

Wczoraj, razem z Artepoint'em wróciłem z objazdu trasy rajdu jesiennego, teraz pracujemy nad Programem, Mapą, Plakatami, więc od niedzieli powinieneś już coś widzieć na forum, mailu i na portalach społecznościowych.

Pamiętam, co mówię i tego się trzymam.

Termin jest znany od dawna: 11-13 września 2015 rok, miejsce, to Dolny Śląsk.

Mamy uzgodnienia z Burmistrzem dużego miasta i Wystawa będzie wokół Ratusza, jak na ostatnim rajdzie.

Do przejechania będzie mniej kilometrów, niż ostatnio i mniej będzie miejsc, bo ludzie byli trochę zmęczeni wieczorem.

Niunia, daj nam jeszcze 3-4 dni i wszystko będzie podane, jak na talerzu. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej