Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Mazowiecka - regularne spotkania, 4. niedziela miesiąca
Skorpion7777:
A dlaczego tęcza?
Nie jest dobry czas dla tęcz. Są palone :)
A poza tym, powstanie jakiś galimatias, gdyż tworzysz Sekcję mazowiecką, która jest częścią Jaguar Club Poland i chcesz nazwać Sekcję Klubem Tęcza - zakręciłem się.
Jeśli to jest Sekcja, to nie Klub :)
Jak już, to Sekcja mazowiecka Tęcza, ale oznaczeniem Sekcji jest Mazowsze, więc ... i tak sobie piszę, piszę, piszę :)
Oczywiście, że wiem, jakiego klubu prezesem był Prezes Jarząbek , ale to alternatywne rozważania w oczekiwaniu na obiad :)
aru:
No Skorpion, lubisz sobie popisać...
Żeby już nie było żadnego zamieszania - żadnych zmian w nazwie się nie przewiduje. :)
Spotkanie Sekcji Mazowieckiej: 23 listopada 2014r., niedziela, godzina 16:00 - Jeff's przy Polu Mokotowskim.
Jest nas coraz więcej:
Lukaz
Skorpion7777
kotletor
aru
jazabek wacław - może
Forumowicze z mazowieckiego, do spotu przystąp!
jazabek wac³aw:
Po co jest ten spot ?
Właśnie: po co?
Otóż to. Nikt nie wie po co; więc nie musisz się obawiać, że ktoś zapyta. Wiesz, co robi to spotkanie? Ono odpowiada żywotnym potrzebom całej sekcji mazowieckiej! To jest spotkanie na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym spotkaniem?! My otwieramy oczy niedowiarkom: patrzcie, mówimy, to nasze, przez nas wykonane - i to nie jest nasze ostatnie słowo! I nikt nie ma prawa się przyczepić. Bo to jest spot społeczny, w oparciu o forum Jaguar Club Poland ... który się pięknie od jesieni rozwinie, na świeżym powietrzu albo w lokalu. I co się wtedy zrobi?
ZLOT
https://www.youtube.com/watch?v=DCE2OWZA82o
Skorpion7777:
Jazabek - rozmawiasz sam ze sobą? Czy do szafy? :)
Chyba nie ze mną, bo ja nie o spocie, a o Tęczy napisałem :)
Do zobaczenia - łubu dubu, łubu dubu .....
Już się dobrze zapowiada :)
RyanDriver:
A może tak kopsnąć się do was ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej