Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Mazowiecka - regularne spotkania, 4. niedziela miesiąca
RyanDriver:
Agata by mi dała... mieszkanko, to bym tam mógł już zamieszkać na stałe :)
jazabek wac³aw:
Ja postaram się być, jestem za opcją na świeżym powietrzu o ile pogoda pozwoli.
aru:
Spotkanie Sekcji Mazowieckiej - Niedziela, 22. marca 2015 r. godz. 16:00 w Dziekanowie Nowym 300 m od drogi E77 (szczegóły dojazdu wkrótce)
Plan:
Pierwsze spotkanie garażowe, tzn. mamy do dyspozycji halę. W hali są dwa podnośniki, dużo miejsca do parkowania, kompresor i inne przydatne rzeczy, które można użyć do ... czegokolwiek, jak w każdym warsztacie.
W hali jest również miejsce, aby usiąść, pogadać i zjeść - można zmówić pizzę, "chińczyka", ale można się również udać do karczma.oit.pl oddalonej 300 metrów od hali, gdzie też można coś zjeść dobrego za stołem w klasycznym wnętrzu chat drewnianych z bala.
Jeżeli pomysł "chwyci" to możemy się tam spotykać regularnie, np. co drugi miesiąc. Sprawa jest rozwojowa. Tym razem spotykamy się w niedzielę po południu, żeby sprawdzić temat, ale w przyszłości w zależnosci od potrzeb możemy zmienić termin na sobotnio przedpołudniowy, żeby zapewnić więcej czasu na grzebanie w autach.
Proszę o zgłoszenia i informację kto jest zainteresowany taką formą spotkań.
Jak zwykle spotkanie się odbędzie niezależnie od frekwencji. Serdecznie zapraszam nowe osoby, jest okazja do poznania i wymiany doświadczeń.
1. Aru
2. Kotletor
3. Jazabek Wacław
4. Maciejcat
5. Skorpion7777
OVO (nie tym razem, ale za ideą)
Skorpion7777:
--- Cytat: aru w Marzec 10, 2015, 08:36:01 am ---Spotkanie Sekcji Mazowieckiej - Niedziela, 22. marca 2015 r. godz. 16:00 w Dziekanowie Nowym 300 m od drogi E77 (szczegóły dojazdu wkrótce)
Plan:
Pierwsze spotkanie garażowe, tzn. mamy do dyspozycji halę. W hali są dwa podnośniki, dużo miejsca do parkowania, kompresor i inne przydatne rzeczy, które można użyć do ... czegokolwiek, jak w każdym warsztacie.
W hali jest również miejsce, aby usiąść, pogadać i zjeść - można zmówić pizzę, "chińczyka", ale można się również udać do karczma.oit.pl oddalonej 300 metrów od hali, gdzie też można coś zjeść dobrego za stołem w klasycznym wnętrzu chat drewnianych z bala.
Jeżeli pomysł "chwyci" to możemy się tam spotykać regularnie, np. co drugi miesiąc. Sprawa jest rozwojowa. Tym razem spotykamy się w niedzielę po południu, żeby sprawdzić temat, ale w przyszłości w zależnosci od potrzeb możemy zmienić termin na sobotnio przedpołudniowy, żeby zapewnić więcej czasu na grzebanie w autach.
Proszę o zgłoszenia i informację kto jest zainteresowany taką formą spotkań.
Jak zwykle spotkanie się odbędzie niezależnie od frekwencji. Serdecznie zapraszam nowe osoby, jest okazja do poznania i wymiany doświadczeń.
1. Aru
2. Kotletor
3. Jazabek Wacław
4. Maciejcat
5. Skorpion7777
OVO (nie tym razem, ale za ideą)
--- Koniec cytatu ---
Koleżanki i Koledzy,
Pierwsze Spotkanie Garażowe sugeruję zrobić zgodnie z pewnym planem:
16:00 - 16:30 spotykamy się w hali, ul. Poziomkowa 23, Nowy Dziekanów i poznajemy możliwości miejsca, wyrażamy swoje sugestie, co do zmian i adaptacji,
Udajemy się, spacerkiem lub samochodami, do pobliskiej Karczmy, gdzie mamy zarezerwowany stół od godziny 17:00
17:00 - Karczma Pod Dębem - www.karczma.oit.pl
Siedzimy, aż nas nie wyrzucą lub nieco krócej i dyskutujemy ... na wszelkie tematy.
Oczywiście, jeśli zapadnie decyzja pozostania w hali, to zamówimy sobie coś i zjemy na miejscu.
Propozycja alternatywnego spędzenia czasu wynika z tego, że hala nie jest obecnie przygotowana do większych spotkań "za stołem" i wymaga drobnej modernizacji, czyli większego, niż obecnie umeblowania pomieszczenia socjalnego (obecnie jest ok. 10-ciu miejsc siedzących).
Do zobaczenia "na Poziomkach" - ul. Poziomkowa 23, 05-092 Nowy Dziekanów
Brave:
Oczywiscie, ze będe. Mi sie podoba :-super
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej