Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Mazowiecka - regularne spotkania, 4. niedziela miesiąca

<< < (25/45) > >>

aru:
Dzięki za spotkanie. Specjalnie witam "nowych" :)

Frekwencja była słabsza niż ostatnio, ale liczy się jakość. Było dużo gadania o kotach.

Na spocie Sekcji Mazowieckiej pojawili się:
Brave
RemNoo
Lukaz
Aru

Dzięki chłopaki. Do następnego! 22 marca o 16:00.

Brave:
Jako nowy dziekuje za tak życzliwe przyjęcie. Do zobaczenia w marcu, może w jakimś innym miejscu tak jak sam mówiłes aby kotki mogl rozprostować kości :)
p.s. aru za Twoją namowa zdeklarowałem sie na Zlot Diabła Boruty :P

Maciejcat:
no to panowie jak wszystko wypali to 22 marca was odwiedzę

pozdr.

Skorpion7777:
Do Członków Sekcji Mazowieckiej,
ale i ościennych, jeśli takie są lub w przyszłości powstaną, na co liczę.

Rzucam luźną propozycję dla Aru, jako Szefa Sekcji Mazowieckiej, aby rozpoznać zainteresowanie nową formą spotkań.

Mamy do dyspozycji halę w Dziekanowie Nowym (300 metrów od E77).
W hali są dwa podnośniki, dużo miejsca do parkowania, kompresor i inne przydatne rzeczy, które można użyć do ... czegokolwiek, jak w każdym warsztacie :)
W hali jest również miejsce, aby usiąść, pogadać i zjeść - można zmówić pizzę, "chińczyka", ale można się również udać do karczma.oit.pl oddalonej 300 metrów od hali, gdzie też można coś zjeść dobrego za stołem w klasycznym wnętrzu chat drewnianych z bala.

Moja propozycja, dotyczy organizacji Garażowych Spotkań Sekcji Mazowieckiej organizowanych naprzemiennie ze spotkaniami w PKiN, co dwa miesiące.
Jeśli są zainteresowani takimi spotkaniami, to przygotujemy pomieszczenie, aby było godne przyjąć członów Sekcji. 

Kotletor:
Skorpion7777 to bardzo fajna propozycja, jeśli o mnie chodzi to jestem ZA

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej