Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
R a j d D o l i n ą N o t e c i - Zakończenie Sezonu JCP 2014
tadelak:
Witam!
Bardzo chętnie przyjadę bo nigdy nie byłem na takim zjeździe. Dopiero w sierpniu ukończyłem 4-ro letni remont mojego kota. Jeszcze tam zawsze do zrobienia coś się znajdzie, ale dopuszczony do ruchu jest. Jaguar XJ12, seria III z 1989 roku, 5,3 HE. Troszeczkę lakiernik będzie miał jeszcze pracy, ale na 17 października powinien się wyrobić. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do grona uczestników rajdu. Na pewno będę sam. Pozdrawiam wszystkich serdecznie:-) Tadeusz.
Skorpion7777:
Witaj Tadelak,
miło, że się odezwałeś.
Czekam na priv, na dane, zgodnie z poniższym opisem.
Proszę o podawanie danych o kotach na priv:
Marka, Model, Rocznik, Ilość i układ cylindrów, Pojemność, Moc w KM, Kompresor, nr VIN, kontaktowy adres e-mail i nr telefonu.
Proszę podać również imiona członków załogi, które będą umieszczona na kartach ID, co może stanowić miłą pamiątkę w przyszłości.
Proszę również o podawanie/uzupełnienie danych o nr VIN, gdyż Dyplomy Uczestnictwa będą otrzymywać również koty, co w przyszłości może wpływać na ich wartość, więc potrzebny jest VIN do jednoznacznego opisania kota.
Dyplomy na Rajdzie będą nadawane samochodom, aby budować ich przyszłą wartość.
Przy wyjeździe na trasę Rajdu załogi dostaną zadania do wykonania podczas Rajdu.
Zadaniem nie jest pokonanie Rajdu na czas !!!
Jarek104 - daj adres e-mail na priv, to wyślę zdjęcia pomieszczeń dla psa. Generalnie, to problemów być nie powinno, ale ... co to za pies. Uśmiech
Dzikus - witaj śpiochu, czekam na dane na priv. Miło będzie Cię znowu widzieć.
!ADi! - odezwij się i uzupełnij dane na priv - VIN, imiona członków załogi i telefon.
Alex - proszę o nr VIN.
Maciejcat:
--- Cytat: tadelak w Wrzesień 30, 2014, 22:55:44 pm ---Witam!
Bardzo chętnie przyjadę bo nigdy nie byłem na takim zjeździe. Dopiero w sierpniu ukończyłem 4-ro letni remont mojego kota. Jeszcze tam zawsze do zrobienia coś się znajdzie, ale dopuszczony do ruchu jest. Jaguar XJ12, seria III z 1989 roku, 5,3 HE. Troszeczkę lakiernik będzie miał jeszcze pracy, ale na 17 października powinien się wyrobić. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do grona uczestników rajdu. Na pewno będę sam. Pozdrawiam wszystkich serdecznie:-) Tadeusz.
--- Koniec cytatu ---
brawo zapraszamy w imieniu organizatora i swoim :-clap :-clap :-clap :-za
Sławku wszystko zaczyna się klarować może będziesz musiał namioty rozkładać ?
Ja z Tomaszem prosimy w razie czego o pokój ;D ;D ;D
Ps.
ile tych Dzikusów będzie ? ;)
Skorpion7777:
Maciejcat - spokojnie, nawet połowa Rancha nie została zajęta, więc możesz jeszcze zapraszać kolejnych uczestników.
P.S.
Na razie NIC nie wiem o Dzikusie, bo oprócz jego deklaracji tutaj, nic więcej nie dostałem na priv.
Maciejcat:
To internujemy Sławek ?
XKR pojechał do warsztatu właściciela jeszcze nie spotkałem może do Rajdu go przydybie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej