Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
LPG Jaguar XF
tet:
Po wielu rozmyśleniach, analizach przekonałem się do zamontowania instalacji LPG w Jagu XF 2008 3.0
Miesięcznie robię tym autem 2000km to zaważyło o LPG
Wszystko pięknie i łanie wygląda w teorii ale w praktyce wywala błąd CHECK
Gość coś wspominał o emulatorze ciśnienia bo ten CHECK właśnie od ciśnienia ale później wspomniał że jednak zrobi jakieś bajpasy zamiast tego emulatora.
Nie za bardzo mu już ufam może ktoś z obecnych tutaj forumowiczów coś doradzi.
Instalacja to BRC SEQUENT PLUG & DRIVE
Roobs:
Możliwe że będę Ci mógł pomóc ponieważ mam kolegę który na PL jest jakimś specjalistą BRC ( taką mam informację) Z wieczora postaram się o służbowy nr telefonu do niego.
pablo21:
Kolega Malfoy ma LPG w XF 3.0 ma DUUUŻE doświadczenie w instalacjach, odezwij się do niego na pewno coś podpowie :-V
Malfoy:
Jasne :-) z tym duzym to bym nie przesadzal ... Ale jak zaimplentowano u Ciebie Kolego w XF przelew paliwa ?
Poprzez emulator czy przelew ?
Doczytalem poprzez bajpasy hmmm dosc ciekawe okreslenie , zapewne masz je po prawej stronie silnika stojac przodem to auta . Wrzuc fotke bedzie o wiele latwiej .
Napisz prosze gdzie mieszkasz .
tet:
--- Cytat: Malfoy w Wrzesień 26, 2014, 14:04:52 pm ---Jasne :-) z tym duzym to bym nie przesadzal ... Ale jak zaimplentowano u Ciebie Kolego w XF przelew paliwa ?
Poprzez emulator czy przelew ?
Doczytalem poprzez bajpasy hmmm dosc ciekawe okreslenie , zapewne masz je po prawej stronie silnika stojac przodem to auta . Wrzuc fotke bedzie o wiele latwiej .
Napisz prosze gdzie mieszkasz .
--- Koniec cytatu ---
Dzisiaj zrobię zdjęcia instalacji i wrzucę na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej