Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
TERMIN zakończenia sezonu JCP 2014 - ANKIETA
RedOctober:
Chcę być ale nie wiem jak będzie u mnie z pracą.
Skorpion7777:
Wszystkich zadeklarowanych do udziału z Zakończeniu Sezonu 2014 proszę o informację na priv lub na e-mail ( slawek7777@poczta.onet.pl ) dotyczącą danych kota, jakim planujecie przyjechać.
Chcemy przygotować gotowe Karty Pojazdu, które będą wystawiana na pokazie w Pile oraz gotowe karty ID na smyczach, na szyję.
Marka ....... ,
Model ....... ,
Rocznik .... ,
Ilość i układ cylindrów ................... ,
Pojemność .................... ,
Moc w KM ....................... ,
Kompresor ............. TAK lub NIE
Proszę o podanie ilości osób towarzyszących oraz innych informacji, które pozwolą nam w doborze pokojów (jedno łóżko podwójne, dwa łóżka, jedno podwójne plus pojedyncze, inaczej).
Proszę również o podanie adresu e-mail, gdzie zostaną wysłane mapki dojazdu i inne informacje.
Oczywiście, nadal zapraszamy kolejnych zainteresowanych udziałem z imprezie.
Dziękuję.
Skorpion7777:
Dotychczas zgłoszonych na termin 17-19.10. zostało 11 kotów, ale danych do materiałów dostaliśmy tylko 6 (sześć) od:
Artepoint,
Tomasz,
Maciejcat,
!ADi!,
Alex666,
Skorpion7777
Proszę o podawanie danych o kotach na priv lub e-mail, zgodnie uprzednimi danymi.
Zapraszamy kolejnych chętnych do zgłaszania się na imprezę.
Dziękuję.
Wojtas:
witam ktowiczow
przez wekendzik zeglowalem wiec na forum nie zagladałem
(ani sie czlek nie skapuje kiedy mu sie zrymuje) ha ha
juz wysylam dane
dokonuje staran aby przyjechac ze wszystkimi swoimi kotami ale to jeszcze nic pewnego
narazie bede ja z kocicą i jagurekim coupe (padlo na niego w demokratycznym glosowaniu w stylu ktory kluczyk zlapie pierwszy hi hi )
Jacatu:
Zgłoszenie nr 7 przesłałem na priv do Sławka .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej