Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Zawieszenie XJ40 hyrauliczno-pneumatyczne
optre:
Szukasz nowych czy uywanych? Nowe to koszt powyżej 1000zł za sztuke. A uzywanych poszukaj na allegro. Pamietaj że używane mogą być nawet w gorszym stanie niz Twoje, zastanów się czy to ma sens. Jest jeszcze jedna mozliwoś, możesz kupić zestaw do konwersji zawieszenia na normalne, ja tak mam, ale tylko dlatego , że taki już kupiłem, sam nie usunął bym nivomatów. :-wstyd
M³odyKot:
Szukasz nowych czy uywanych? Nowe to koszt powyżej 1000zł za sztuke.
Raczej nowych. Za sztukę? A ile jest? Dwa? Wolę utrzymać stan oryginalny, zatem konwersji nie przewiduję.
dzks, m :-tylko
kogutki:
--- Cytat: MłodyKot w Marzec 28, 2009, 10:08:43 am ---
Raczej nowych. Za sztukę? A ile jest? Dwa? Wolę utrzymać stan oryginalny, zatem konwersji nie przewiduję.
--- Koniec cytatu ---
slusznie slusznie :-za tak, jest ich dwa
daniel:
Tylko, że amortyzatory SLS to nie wszystko, jeszcze są elektrozawory, czujnik wysokości, kabelki, hydraulika (pompa, rurki, zbiorniczek) - temu też warto się przyjrzeć. Ja zrobiłem konwersję (oczywiście na orginalnych częściach) i jestem zadowolony.
tobi07:
dołączając sie do wątku mam takie pytanie . Jak usztywnić tylne zawieszenie? Jestem właścicielem kotka od tygodnia i jadac nim sam jest wszystko oki ale jesli z tylu siedzą dwie osoby to kociam mocno kuca ,jak do skoku! z tego co mowi sprzedajacy zawieszenie wymienal . zakupil je na forum nowe, ale jest to bardzo miekkie zawieszenie (tak mi się wydaje)może jest jakis sposób na usztywnienie tylnych łap kociaka. :-za Pozdrawiam :-thank
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej