Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
Z L O T Jaguar Club Poland 2 0 1 4
Dzikus:
--- Cytat: wojtas w Sierpień 25, 2014, 08:31:15 am ---witam kotowiczow
no to sie ekipa zbiera :)
bedzie sie dzialo
:-tylko
--- Koniec cytatu ---
Zajrzyj Wojtek na str. Sekcji 4 granic i dołącz do grupy w piątek.
vanquish:
Mam pytanie odnośnie sobotniej biesiady. W jaki sposób oraz komu należy wpłacić wymagane 48zł/os i czy należy jakoś wcześniej potwierdzić?
dziamek:
Można się dołączyć do Was ze swoim kotem? Tylko sprawa jest taka, że mam już zarezerwowany pobyt w sąsiedniej miejscowości (Zarzecze), a że termin zlotu pokrył się z moim urlopem i miejscem wypoczynku to jest to chyba jakieś przeznaczenie :)
Dzikus:
--- Cytat: vanquish w Sierpień 26, 2014, 11:04:38 am ---Mam pytanie odnośnie sobotniej biesiady. W jaki sposób oraz komu należy wpłacić wymagane 48zł/os i czy należy jakoś wcześniej potwierdzić?
--- Koniec cytatu ---
Opłaty dokonasz na.miejscu. Wszystko masz pierwszym poście. Co do kol. Dziamka, to zapraszamy serdecznie tylko z kierowcą bo inaczej będzie buba :D jak,masz kawałek na nocleg. :) Taka jest tradycja. :-super :D
Y-1 Yonek:
--- Cytat: dziamek w Sierpień 26, 2014, 16:27:29 pm ---Można się dołączyć do Was ze swoim kotem? Tylko sprawa jest taka, że mam już zarezerwowany pobyt w sąsiedniej miejscowości (Zarzecze), a że termin zlotu pokrył się z moim urlopem i miejscem wypoczynku to jest to chyba jakieś przeznaczenie :)
--- Koniec cytatu ---
No pewnie że Tak!! Zapraszamy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej