Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
Z L O T Jaguar Club Poland 2 0 1 4
Wojtas:
witam kotowiczow
Slawek dzieki za zdjecia. opieka dla psiakow zalatwiona wiec potwierdzam przyjazd z kocicą. jesli uda mi sie zdobuc kogos zaufanego do jazdy to zabiore wiecej kotow
pozdrawiam
:-za
Skorpion7777:
Zgodnie z sugestią Alex,a oraz nikłym zainteresowaniem forumowiczów ogłoszonym terminem, ogłaszam ANKIETĘ dotyczącą wyboru innego terminu:
1. 17-19.10. - tutaj jest zainteresowanych 7 kotów.
2. 07-09.11.
Bardzo proszę o głosowanie w ankiecie w wątku http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,28263.0.html, jaki Wam ewentualnie bardziej pasuje. Głosy liczymy od zera. Ci, którzy się zadeklarowali w wątku, proszeni również są o oddanie głosu.
Pragnę zaznaczyć, że czasem mamy w listopadzie przymrozki, a nie wszyscy używają kotów w zimowych kaloszach.
Proszę o potwierdzenie zainteresowania innym terminem TYLKO wtedy, kiedy jesteście pewni na 100%
Obecnie nadal obowiązuje termin 17-19.10. - tutaj jest zainteresowanych 7 kotów.
Osoby, które już się zadeklarowały, mogę wybrać również inny termin, wtedy rozumiemy, że kilka terminów im odpowiada.
Dziękuję.
Wojtas:
witam kotowiczow
sluszna uwaga z tymi przymrozkami. moje koty jezdza tylko w ciepelku a kiedy mroz na dworze to sobie wypoczywaja w garazu. zaglosowalem za pazdziernikiem i tego sie bede trzymal :-za
organizuje kolege na drugiego kota cobysmy minimum we dwie sztuki przyjechali ale ma male problemy z doborem kocicy na wyjazd :D
:-tylko
Dzikus:
--- Cytat: wojtas w Wrzesień 23, 2014, 07:43:41 am ---witam kotowiczow
sluszna uwaga z tymi przymrozkami. moje koty jezdza tylko w ciepelku a kiedy mroz na dworze to sobie wypoczywaja w garazu. zaglosowalem za pazdziernikiem i tego sie bede trzymal :-za
organizuje kolege na drugiego kota cobysmy minimum we dwie sztuki przyjechali ale ma male problemy z doborem kocicy na wyjazd :D
:-tylko
--- Koniec cytatu ---
Powiedz mu, że znajdzie kotkę na miejscu. Sławek zadba o niego. Zrobimy ze Sławka swatke
Skorpion7777:
Słuszna uwaga Dziki!
Rancho jest w lesie, a drzewa do lasu się nie wozi :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej