Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
Z L O T Jaguar Club Poland 2 0 1 4
Y-1 Yonek:
--- Cytat: Jaguar Szczecin/Wrocław w Wrzesień 18, 2014, 22:49:22 pm ---Ja również przyłączam się do podziękowań za zorganizowanie zlotu i przepraszam że nie dojechałem na rynek w niedzielę (przez chwile tam byłem) ale nie byłem w stanie, dostałem takiej filipińskiej choroby + gorączka i inne nieprzyjemne sprawy że w pozycji na płasko i 60 km/h musiałem zostać zawieziony w celu odkurowania się, poza tym nawet jak bym został to nie byłoby ze mnie pożytku. P.S. Yonek ćwicz przed następnymi konkurencjami bo na razie jest 2:0 dla mnie :-)
Na następnym zlocie też raczej będę, prawdopodobnie już chyba moim gotowym Daimlerem.
--- Koniec cytatu ---
Jako dobry Kolega nie chciałem Ci robić obciachu przed Żonką hehehehe wiesz tak żeby Ci powiedziała Ty smoku mój :-W :-hehe :-hehe no tak 2:0 ALE........... Wygrałem w innej Dziedzinie :-W
Skorpion7777:
Stan deklaracji na koniec piątku, nadal 8 kotów:
Zapek,
Artepoint,
Dzikus,
Maciejcat,
Tomasz,
Pro - Jag,
Vanquish,
Skorpion7777,
Razem = 8 kotów
Pojęcia "chyba, być może, chętnie" nie są deklaracjami. :)
Zapek:
na chwile obecną mnie też wykreśl z listy, jak mi się coś zmieni a nadal będzie możliwość to się zadeklaruję . Na teraz to - 1 = 7 >:(
Skorpion7777:
Stan deklaracji na chwilę obecną:
Artepoint,
Dzikus,
Maciejcat,
Tomasz,
Pro - Jag,
Vanquish,
Skorpion7777,
Razem = 7 kotów
Pojęcia "chyba, być może, chętnie, chciałbym" nie są deklaracjami. :)
Maciejcat:
no dalej panowie zakończenie sezonu -brak chętnych
Kępno ,Wrocław , pomorze , Bydgoszcz , Toruń ,Piła
deklarujcie się myślę że do 150- 200km od Sławka nie powinno być większym kłopotem( kosztem) - z dotarciem na spotkanie
Dzikus zabierzesz kogoś z okolic
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej