Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
Z L O T Jaguar Club Poland 2 0 1 4
RyanDriver:
Mnie termin odpowiada - przyjade bez dzieciaków tym razem aby mieć więcej czasu dla was ;)
Zapek:
już trzech ;D ;D :-R mam nadzieje że pobijemy i to dobrze, liczbę uczestników która była w Żywcu . Skorpion załóż nowy temat w który będziemy mogli się deklarować
Dzikus:
No to ja też tym razem zdążę. :-za. Termin ok. Uzgodnienia jeszcze z zarządem i uruchamiamy nowy wątek. :-10points. Widocznie nie jest mi dane bawić się i o odpoczywać jak to Tomek zauważył przy organizacji innych. Sławek jest dobrym otlrganizatorem i ma charyzmę. :-R i energię, której mi już czasami brakuje. :-super
Skorpion7777:
Dzięki Dzikus, ale nie chwal dnia przed ... imprezą :)
Czyli mamy:
Zapek,
Artepoint,
Dzikus,
Skorpion7777
Razem = 4 koty
Czy mogę zaproponować dolną granicę sensu imprezy z organizowanym planem i przejazdami na ... 10 kotów?
Oczywiście, spotkanko kawowo-noclegowo-grill'owe możemy zrobić nawet w 2 koty, ale wtedy bez jakichś paradnych przejazdów, a jedynie skorzystamy z dobrodziejstw Rancha: grill, jacuzzi, sauna, tyrolka, wędkowanie, długie, nocne Polaków rozmowy, .............. .
Maciejcat:
Witam
ja się też piszę termin oki spróbuje na mówić Tomasza , Jakuba
otwórzcie panowie nowy wątek być może przyjedzie ktoś z pomorza Kołobrzeg, Koszalin, Szczecin, Bydgoszczy,Torunia ,Piła
do Sławka mają bliżej niż na drugi koniec Polski
pozdrowienia
Ps. ustalcie termin bo mnie łapy palą co do kota mam ambitne plany na zimę a zima krotka i czasu mało
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej