Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
Z L O T Jaguar Club Poland 2 0 1 4
Zapek:
Ja też już w domku , wielkie dzięki organizatorom za przygotowanie fajnego zlot. Niech się wszyscy Ci którzy nie przyjechali na nasz zlot tak po prostu zawstydza, bo mnie sie za was wstydzić już nie chce a wstyd mi był bardzo :-zly
Y-1 Yonek:
Wielkie Dzięki dla Alexa oraz Tomka Xkr Organizatorów za Trud włożony w przygotowanie staneliście Panowie na wysokości zadania. Świetna zabawa, mile i korzystnie wykorzystany czas. Dziękuję również nowo poznanym Kolegom za miłe pogawędki tego właśnie trzeba..... Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich uczestników Zlotu i mam nadzieję że znów się spotkamy :-gadu
Godzio:
Żałuję jedynie, że mogłem do Was dołączyć tylko na niedzielny rynek w Żywcu ale i to było mi bardzo miło kolejny raz zobaczyć tak pozytywnych ludzi ;) następny zlot już koniecznie na całość muszę zarezerwować sobie czas ale niestety tym razem przygotowania ślubne dały górę >:(
Skorpion7777:
Właśnie dojechaliśmy do domu.
Prawie 600 km, spokojnie, bezpiecznie i udało się bez deszczu, z Żywca przez Łódź, w okolice Piły.
Dziękujemy bardzo organizatorom za umożliwienie poznania kilkunastu osób z licznej braci forumowiczów wraz z ich dorobkiem w postaci świetnie zachowanych kotów oraz doświadczenia, dzięki któremu ich stan pozwala na wycieczki w góry.
Tomku (xkr), Tobie szczególne podziękowania za ojcowską opiekę nad "nowymi".
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich uczestników Zlotu w Żywcu
wraz z podtrzymaniem naszej deklaracji gotowości przyjęcia kolejnego Zlotu w Puszczy Noteckiej (53°02'04"N 16°40'52"E).
Jacatu:
Bardzo miło nam było Was poznać . Pozdrowienia dla Alexa i Tomka , przepraszamy za brak pożegnania , wyrazy osobistego uznania za wkład za zorganizowanie świetnej imprezy . Musieliśmy szybko zmykać ( nawet tak ,że małego Janka chciałem zapakowąć razem z wózkiem do bagażnika ). Wyrazy uznania dla Skorpiona , cieszymy się ,że "już dojechaliście " . Mam nadzieję ,że nastepnym razem będziemy mogli uczestniczyć w zlocie w pełnym wymiarze .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej