Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Wymiana drogowych/przeciwmglowych H7 na LED CREE
JAGUAR_XF_BRANDON:
Gdzie mogę kupić te żarówki koleszko? Jak na eBay to możesz mi przesłać link bo z chęcią tez bym sobie je sprawił ;-) pozdro
rmazurek:
--- Cytat: JAGUAR_XF_BRANDON w Lipiec 12, 2014, 20:08:22 pm ---Gdzie mogę kupić te żarówki koleszko? Jak na eBay to możesz mi przesłać link bo z chęcią tez bym sobie je sprawił ;-) pozdro
--- Koniec cytatu ---
Link:
http://www.ebay.co.uk/itm/191150305329?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Kup tylko w przypadku gdy posiadasz bixenony- jesli nie po,wymianie stracisz swiatla drogowe(te diodowki nie sa na tyle mocne zeby je zastapic.
Panel z przyciskiem do przeciwmglowych w aucie z (bi)xenonami(brak regulacji wysokosci wiazki):
Panel w aucie bez xenonow(z regulacja wysokosci wiazki):
JAGUAR_XF_BRANDON:
Ja posiadam taki panel jak na dole z regulacją świateł.
rmazurek:
--- Cytat: JAGUAR_XF_BRANDON w Lipiec 15, 2014, 04:58:31 am ---Ja posiadam taki panel jak na dole z regulacją świateł.
--- Koniec cytatu ---
Czyli xenonow brak.
W takim razie nie polecam instalacji ledow - stracisz swiatla drogowe, dodatkowo halogeny swieca Ci i tak zapewne delikatnie na zolto. Ja zmienilem u siebie tylko z uwagi na estetyke.
Chyba ze kupisz jakies naprawde bardzo mocne - wtedy mozliwe ze bedzie ok, tyle ze w soczewkach tez bedziesz musial zmienic bo nie beda pasowaly do drogowych kolorystycznie.
Lampek:
Ja bym nie ryzykował, też mam bieda-wersję bez xeno i długie w trasie są moim jedynym pocieszeniem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej