Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
przednie swiatla
JAGUAR_XF_BRANDON:
mam umowiona wizyte w jagu w nastepny piatek wiec moze bede wiedzial cos wiecej,ale patrzalem ten silniczek swiatla sie podnosza i opuszczaj ale strasznie wolno nie wiem czy ma tak by? a jezeli chodzi o xenon to normalnie mam w standardzie :-tylko
rmazurek:
Xenon w xf przed liftem nie byl standardowym wyposazeniem - jesli masz pokretlo regulacji podnoszenia/opuszczania onok przycisku przeciwmglowych/otwierania klapy to masz soczewki ze zwyklymi halogenowymi.
Podnoszenie/opuszczanie nie dziala super szybko- jest po to zeby opuscic swiatla przed rozpoczeciem jazdy jesli zwieksza sie obciazenie(opuszcza sie tyl/podnosi sie przod auta)
adamowiczk:
Czy coś się wyjaśniło z tymi światłami Ja w swim kocie mam bixenony ale wydaje mi się że światła mijania istotnie są słabe! Tzw. światła długie są ok
Proszę o info co w tym serwisie odpowiedzieli?
felek73:
Mam to samo u siebie (XF rocznik 2013) , za dwa tygodnie mam przegląd to powiem żeby mi to sprawdzili , wieczorem bardzo krótko świecą. Napiszę po przeglądzie co mi powiedzieli w autoryzowanym serwisie (JLR)
zazul_yo:
mam biksenenony, tez swiecily strasznie blisko pomimo autopoziomowania, po wizycie w warsztatcie wszystko ok, wymagaly tylko regulacji...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej