Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Otwarcie sezonu - podsumowanie (wyjatkowo dlugie, sorry)

<< < (15/21) > >>

Efcia:
Przykro mi BlackyR  :-cry
Ale nie martw się został jeszcze Banderas  :-za

blackyR:

--- Cytat: prawdziwy macho w Marzec 18, 2009, 04:39:00 am ---
--- Cytat: blackyR w Marzec 17, 2009, 21:05:26 pm ---
--- Cytat: prawdziwy macho w Marzec 17, 2009, 19:36:34 pm ---Ale to ja jestem prawdziwy macho ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Macho jest tylko jeden:))))

--- Koniec cytatu ---
dokładnie, ale to ja , nie ty :-hehe :-hehe :-hehe

--- Koniec cytatu ---
]

Nigdy niemów hop..... :-yipee są strzelby karabiny  i łuki no wiesz jak to jest:)

optre:

--- Cytat: prawdziwy macho w Marzec 17, 2009, 20:15:04 pm ---byłbym zapomniał. Serdeczne podziękowania od kierowców naszych busów i stróża na parkingu. Zachwyceni są waszym towarzystwem. Jestem szczęśliwy że zazdroszczą mi mojej pasji i ludzi których poznałem.Jesteście the best. Całe Jedwabno szumi. Starsi ludzie mówią że odbyła się konferencja jakiejś partii, tyle limuzyn jeździło. Mój szef mówi że zawsze marzył o Aston Martinie ale teraz zastanawia się nad xjs-em. Kogutki :-V
Executive naszych gości marzy się naszej księgowej, Oc optre'go marzy się naszej pani z ubezpieczalni :-hehe

--- Koniec cytatu ---
Z chęcią odstąpie, może podasz numer telefonu?  :-hehe :-hehe :-za

JACOOO:

--- Cytat: puszkinen w Marzec 17, 2009, 22:10:45 pm ---mam pytanko bo wlasnie przeglądam fotki ze zlotu i patrze i stoi tam xj40 na wrocławskich blachach.moje pytanie brzmi czy jest ktos z wrocka oprócz mnie na tym forum?jesli tak to daj znać bo chetnie bym sie spotkał i wymienił techniczne spostrzezenia:) z kimś

--- Koniec cytatu ---

A Stoi Stoi :D No problem pisz na pw :) co do Jaga to zawsze pomoge :)  :-za po drogach powinny jezdzic same Jagi heheh :D :D :D KTO JEST ZA ???

michcio700:
Gdyby jeździły same jagi to nie wyróżniały by swoistą pięknością, a tak mamy porównanie do innych... :D  :-za ale  :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej