Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Otwarcie sezonu - podsumowanie (wyjatkowo dlugie, sorry)

<< < (14/21) > >>

adam74:
podziękuj im w naszym imieniu za cierpliwość i wyrozumiałość  :-W

a pod sklepem nie dementuj....... w razie czego powiedz że to byli ludzie spod Torunia od TEGO dyrektora  - będziesz miał DUŻE plusy i nikt nie wyzwie Ciebie od satanistów  :-hehe :-hehe :-hehe :-hehe

blackyR:

--- Cytat: prawdziwy macho w Marzec 17, 2009, 19:36:34 pm ---Ale to ja jestem prawdziwy macho ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Macho jest tylko jeden:))))

puszkinen:
mam pytanko bo wlasnie przeglądam fotki ze zlotu i patrze i stoi tam xj40 na wrocławskich blachach.moje pytanie brzmi czy jest ktos z wrocka oprócz mnie na tym forum?jesli tak to daj znać bo chetnie bym sie spotkał i wymienił techniczne spostrzezenia:) z kimś

macho:

--- Cytat: blackyR w Marzec 17, 2009, 21:05:26 pm ---
--- Cytat: prawdziwy macho w Marzec 17, 2009, 19:36:34 pm ---Ale to ja jestem prawdziwy macho ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Macho jest tylko jeden:))))

--- Koniec cytatu ---
dokładnie, ale to ja , nie ty :-hehe :-hehe :-hehe

optre:

--- Cytat: puszkinen w Marzec 17, 2009, 22:10:45 pm ---mam pytanko bo wlasnie przeglądam fotki ze zlotu i patrze i stoi tam xj40 na wrocławskich blachach.moje pytanie brzmi czy jest ktos z wrocka oprócz mnie na tym forum?jesli tak to daj znać bo chetnie bym sie spotkał i wymienił techniczne spostrzezenia:) z kimś

--- Koniec cytatu ---
JACOOO jest z wrocławia, i .tygrysek i romanoitaliano

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej