Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008
Otwarcie sezonu - podsumowanie (wyjatkowo dlugie, sorry)
adam74:
podziękuj im w naszym imieniu za cierpliwość i wyrozumiałość :-W
a pod sklepem nie dementuj....... w razie czego powiedz że to byli ludzie spod Torunia od TEGO dyrektora - będziesz miał DUŻE plusy i nikt nie wyzwie Ciebie od satanistów :-hehe :-hehe :-hehe :-hehe
blackyR:
--- Cytat: prawdziwy macho w Marzec 17, 2009, 19:36:34 pm ---Ale to ja jestem prawdziwy macho ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Macho jest tylko jeden:))))
puszkinen:
mam pytanko bo wlasnie przeglądam fotki ze zlotu i patrze i stoi tam xj40 na wrocławskich blachach.moje pytanie brzmi czy jest ktos z wrocka oprócz mnie na tym forum?jesli tak to daj znać bo chetnie bym sie spotkał i wymienił techniczne spostrzezenia:) z kimś
macho:
--- Cytat: blackyR w Marzec 17, 2009, 21:05:26 pm ---
--- Cytat: prawdziwy macho w Marzec 17, 2009, 19:36:34 pm ---Ale to ja jestem prawdziwy macho ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Macho jest tylko jeden:))))
--- Koniec cytatu ---
dokładnie, ale to ja , nie ty :-hehe :-hehe :-hehe
optre:
--- Cytat: puszkinen w Marzec 17, 2009, 22:10:45 pm ---mam pytanko bo wlasnie przeglądam fotki ze zlotu i patrze i stoi tam xj40 na wrocławskich blachach.moje pytanie brzmi czy jest ktos z wrocka oprócz mnie na tym forum?jesli tak to daj znać bo chetnie bym sie spotkał i wymienił techniczne spostrzezenia:) z kimś
--- Koniec cytatu ---
JACOOO jest z wrocławia, i .tygrysek i romanoitaliano
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej