Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Otwarcie sezonu - podsumowanie (wyjatkowo dlugie, sorry)

<< < (5/21) > >>

macho:
no tak już widzę. debil ze mnie :-nuts

oskioski:
ponadto warto dodać,  iż  po prawie 6 wiecznym spokoju - przerzedzona 3 dniową walką na polach Warmi i Mazur armia pod wodzą nijakiego Marcusa von Kogutkingena dokonała najazdu na zamek w Nidzicy .
Filmik z tego niecodziennego wydarzena bedzie dostępny po ocenzurowaniu przez moderatora ze względu na drastyczne  sceny jakie się tam pojawiają  i jak operator kamery dojdzie do siebie.

artleks:
Oskar jak Twój głos -  ;D

adam74:

--- Cytat: macho w Marzec 16, 2009, 10:09:00 am ---no tak już widzę. debil ze mnie :-nuts

--- Koniec cytatu ---

ile samokrytyki  :-hehe :-hehe :-hehe :-hehe

--- Cytat: oskioski w Marzec 16, 2009, 10:37:06 am ---ponadto warto dodać,  iż  po prawie 6 wiecznym spokoju - przerzedzona 3 dniową walką na polach Warmi i Mazur armia pod wodzą nijakiego Marcusa von Kogutkingena dokonała najazdu na zamek w Nidzicy .
Filmik z tego niecodziennego wydarzena bedzie dostępny po ocenzurowaniu przez moderatora ze względu na drastyczne  sceny jakie się tam pojawiają  i jak operator kamery dojdzie do siebie.

--- Koniec cytatu ---

ty piszesz?? ale nie mówisz ??  :-hehe :-hehe

macho:
jeszcze mnie trzyma :-wstyd
zapomniałem gdzie włącza się opcje "myślenie" :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej