Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Witam Wszystkich
sfiq:
--- Cytat: macho w Marzec 15, 2009, 20:09:22 pm ---Cześć. A jaka wersja wyposażenia?
Bo oglądałem wczoraj taką z chłodnią w bagażniku - wersja gangsterska ,bagażnik do przewożenia dłużników, tzn byłych dłużników :-hehe
--- Koniec cytatu ---
A gdzie to dokladnie sprawdzic bo w bagazniku wlepy nie widze (ale mam butle w kole i moze zaslaniac) jest gdzies jeszcze ?
Postaram sie opisac to sovereign z `96 roku (ma 4.0 to nawet na slupkach - a moze wszystkie mialy? )
z ciekawszych funkcji to podgrzewana przednia szybe - dobra sprawa , co do bagaznika to kojarze ze sa jakies kratki po bokach w podlodze ale nie sprawdzalem do czego sluza :)
i pytanko na ktore nie moglem znalesc odp czy mozna w podpisie umiescic zdjecie i jesli tak to w jakich wymiarach bo ten avatar strasznie maly
adam74:
:-witamy
:-tylko
--- Cytat: sfiq w Marzec 16, 2009, 02:05:46 am ---
i pytanko na ktore nie moglem znalesc odp czy mozna w podpisie umiescic zdjecie i jesli tak to w jakich wymiarach bo ten avatar strasznie maly
--- Koniec cytatu ---
Zapraszam do galerii :-super
jaguarofan:
--- Cytat: macho w Marzec 15, 2009, 20:09:22 pm ---co do bagaznika to kojarze ze sa jakies kratki po bokach w podlodze ale nie sprawdzalem do czego sluza :)
--- Koniec cytatu ---
witam Cie serdecznie gratulujac pieknego zakupu
jak wiesz woz Twoj wczesniej sluzyl do poborow okupu
wiec te kratki w bagazniku co ogladasz je w zdziwieniu
sluza do "upustu cieczy po delikwenta dziurawieniu" ;D ;D ;D ;D
witamy wsrod NAS
Jaguarofan
sfiq:
--- Cytat: jaguarofan w Marzec 16, 2009, 09:20:14 am ---
--- Cytat: macho w Marzec 15, 2009, 20:09:22 pm ---co do bagaznika to kojarze ze sa jakies kratki po bokach w podlodze ale nie sprawdzalem do czego sluza :)
--- Koniec cytatu ---
witam Cie serdecznie gratulujac pieknego zakupu
jak wiesz woz Twoj wczesniej sluzyl do poborow okupu
wiec te kratki w bagazniku co ogladasz je w zdziwieniu
sluza do "upustu cieczy po delikwenta dziurawieniu" ;D ;D ;D ;D
witamy wsrod NAS
Jaguarofan
--- Koniec cytatu ---
tak myslalem :)
btw jaki kolor amorkow z tylu maja seryjne x300 ? bo u mnie sa czerwone
macho:
sam sobie odpowiedz dlaczego są czerwone skoro masz chłodnie w bagażniku :-hehe