Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Spotkanie w lubelskim
TomTomasz:
Chwilowo z ewentualnych spotkań muszę się wypisać :/ W końcu ruszam pełną parą z pracami przy Kotku. Pojechał wczoraj do lakiernika, dostanie na całym aucie nowy lakier, a to dopiero początek zmian które go czekają. Mam nadzieję, że już niedługo (biorąc pod uwagę, że za chwile zima, to pewnie dopiero na start nowego sezonu) będzie się czym pochwalić :)
Gdyby ktoś miał godnego polecenia tapicera samochodowego i jakichś sprawdzonych magików od detailingu, to proszę o kontakt.
cebulaa:
--- Cytat: Dudus w Sierpień 30, 2020, 08:01:21 am ---ja jestem z dzielnicy Czuby
--- Koniec cytatu ---
Ja tez Czuby ;)
Tomtomasz spoko daj znać jak się ogarniesz.
Dudus:
Tom Tomasz w leclerku na Zana w tym sklepie kochamy samochody robią usługi detailingowe mają dobre opinie
TomTomasz:
Ok, dzieki za info Dudus :)
Jaguar XJ6:
Wczoraj na klasykach nocą był jeden XJS V12 HE ( do sprzedania ;D ) , ale niestety nie z forum . Jak by ktoś chciał się spotkać , to mogę jeszcze przyjechać na następne klasyki ( 10-tego pod koniec urlopu ) , bo potem to już raczej będzie dla mnie nierealne , żeby znaleźć czas .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej