Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Spotkanie w lubelskim
MrKardashian89:
--- Cytat: Skorpion7777 w Marzec 01, 2015, 22:07:49 pm ---MrKardashian89 - sugeruję, abyś podał miejsce i termin, bo samo "rzucenie" hasła niewiele daje, to taka sugestia z mojego doświadczenia.
Powodzenie, a i ja dojadę, jeśli "zaplątam" się w Twoje okolice, co jest bardzo prawdopodobne, bo plączę się po całym kraju :)
Do zobaczenia na spotkaniu Sekcji Lubelskiej.
--- Koniec cytatu ---
Proponuję Zamość , a najlepiej Krasnobród na roztoczu ( 28 km od Zamościa ) idzie wiosna więc roztocze będzie odpowiednie. Kto nie zna Krasnobrodu,to warto się z nim wstępnie zapoznać za pomocą wujka google. :)
podi87:
Jako, że jestem z Zamościa z chęcią mogę się spotkać.
MrKardashian89:
--- Cytat: podi87 w Kwiecień 02, 2015, 11:46:35 am ---Jako, że jestem z Zamościa z chęcią mogę się spotkać.
--- Koniec cytatu ---
Czy przypadkiem nie mijaliśmy się w poniedziałek na ul. Śląskiej ( około godz. 17 ) ?
Może coś zorganizujemy na roztoczu? :-A
Jaguar XJ6:
Jutro i w niedzielę jest Moto Session w Lublinie . Czy ktoś się wybiera ?
PinkTool:
no brawo,dziś na Lubelskich Klasykach Nocą było 4 kotki i 1 borsuk..tak trzymać i zapraszamy na kolejne wieczory czwartkowe w Lublinie.Nie powiedzieliśmy jeszcze słowa..ostatniego w tej ważnej sprawie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej