Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Warszawa - spotkania, sekcja Mazowieckie?
Skorpion7777:
Przede wszystkim, przepraszam, że nie przybyłem.
I nie szukam winnych, sam zawiniłem i przepraszam.
Zdarzyło mi się to po raz pierwszy i jest mi przykro. Awaria.
Jest również strzelnica na Bielanach: www.zks.waw.pl - podobno najtańsza w W-wie.
Strzelnicę należy dobrze wybrać lub dokładnie się umówić, bo można spędzić 2-3 godziny na czekaniu i ... nie doczekać się.
Należy być "w pionie", gdyż jest obowiązkowe badanie alkomatem przed wejściem. :)
Ja również chętnie postrzelam.
jazabek wac³aw:
Sławek,
chciałbym abyśmy się wybrali do strzelnicy gdzie będę mógł przetestować Glock 19 i CZ 75 i pod względem broni najlepiej chyba wypada LEGIA
( cena za tor o 5 zł wyższa ale amunicja do pistoletów tańsza ).
Jednak dostosuje się do większości, zastanawiałem się czy możesz wysłać pytanie o ofertę dla klubu, chyba że nie ma sensu się w to bawić bo będzie tak jak ostatni, że osoba która zaproponowała miejsce nawet się nie pojawiła. Ale jak mawiał klasyk :
Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy.
Leszek Miller
JCPF7777:
Jazabek,
skoro wybrałeś już strzelnicę, to nie podawaj alternatywy do wyboru.
Ja się zgadzam na każdą.
Załatwiaj temat do końca, termin, godzina i ... strzelamy.
Czy jest tam wariant strzelania do kaczek?
To nie jest pytanie polityczne!
Po prostu chciałem potrenować :)
jazabek wac³aw:
Ze strzelby gładkolufowej można strzelać na strzelnicy w Rembertowie, kaczek nie obiecuje ale rzutki są.
Na terenie obiektu znajdują się również dwa pola do strzelań śrutowych, które wyposażone są w 2 komplety maszyn (po 17szt każde), na których można rozgrywać konkurencje myśliwskie Oś i Krąg oraz konkurencje olimpijskie Trap, Skeet i Double trap.
Wybór nie został dokonany, lepiej teraz poznać oczekiwania i ustalić coś wspólnie, aby każdy jeśli się da był zadowolony.
JCPF7777:
Ja zgadzam się z każdą przyjętą propozycją.
Jak w każdej demokracji, ktoś musi zadecydować za pozostałych, bo inaczej temat się w rozpłynie w dyskusjach :)
Jazabek - działaj.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej