Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Warszawa - spotkania, sekcja Mazowieckie?

<< < (10/35) > >>

marti:
Witam,
ja na spotkanie w tą sobotę też się piszę, więc dajcie znać gdzie i o ktorej, przemyślcie jeszcze parking Złote Tarasy, wiem że jest płatny, ale na pierwsze spotkanie idealny, .na ostatnim poziomie jest bardzo mały ruch, parking jest dobrze doswietlony, i chyba nawet ogrzewany, także w komfortowych warunkach zapoznamy się z naszymi kotami, a z racji tego że jest to centrum, to knajp w okolicy jest od ......... czyli jest w czym wybrać

Lukaz:
Jeśli chodzi o mnie to może być i w Złotych Tarasach. Prawda jest taka, że jest chyba tylko nas dwóch chętnych na jutro, ale może ktos się namyśli w ostatniej chwili.

Niespecjalnie kojarze układ parkingu w Złotych, ale rozumiem, że znajdziemy się tam bez problemu na konkretnym poziomie ?

marti:
widzę, że odnośnie spotkań na tym forum jest gorzej niż z pospolitym ruszeniem, a szkoda

aru:
Widzę, że sobota chyba nie wypaliła.

Robimy tak:
Spotkanie jutro, tj. niedziela 26/10 o 15:00 na Shell na ul. Stawki. Wypijemy po kawie, pooglądamy koty, poznamy się i zobaczymy co dalej. Pewnie wystarczy nam godzinka. Nie planuję żadnego wyjścia do knajpy tylko szybkie spotkanie zapoznawcze na parkingu.

Proszę o deklarację poniżej, że ktoś będzie na 100%. Jeżeli zgłosi choć jedna osoba to ja przyjadę na 100%. Nawet jeżeli miałoby być nas tylko dwóch to i tak się spotkajmy, następnym razem będzie trzech a potem pięciu...

Jeżeli do jutra do 14:00 nikt się nie zgłosi to spotkanie odwołane :(

Mam nadzieję, że do zobaczenia!
aru

Lukaz:
To ja zgłaszam sie na 100%, więc spotkanie się odbędzie.

Najwyżej zaczniemy rzeczywiście od dwóch osób.

Muszę tylko Kota doczyścić z zewnątrz, bo się przykurzył.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej