Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Warszawa - spotkania, sekcja Mazowieckie?

<< < (8/35) > >>

Maciejcat:
No klubowicze i posiadacze kotów to już ostatni gwizdek pozostały dwa dni  z kawałkiem do Rajdu zakończenia sezonu JaguarClubPoland

http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,28311.0.html

kolega Skorpin i kolega Artepoint przygotowali świetny program miejsce w którym nas ugoszczą w którym będziemy biesiadować też jest wyśmienite

forum to nie tylko pisanie o pierdołach, chwalenie się swoim kotem ,szukanie pomocy w przypadku awarii
poszukiwanie tanich części
forum to my ludzie z pasją ludzie którzy z rożnych powodów zachwycili się Jaguarem
na zlotach , spotkaniach poznałem  fajnych ludzi i mam nadzieję że was też to spotka
i że te znajomości przetrwają
 że kiedyś dołączycie do naszych spotkań

w imieniu organizatora serdecznie zapraszam
na pewno kolega Sławek znajdzie dla was czas i miejsce

Kotletor:
Jestem za spotkaniem w warszawie i jak będzie inna data niż rajd to będę się starał pojawić. Co do piwa to chętnie tyle tylko że bez autek.

Skorpion7777:
Organizujcie termin i miejsce, a ja się dołączę. Może być tydzień po Rajdzie Doliną Noteci.

Lukaz:
Dobra, to może ustalmy, że będzie to sobota po rajdzie, czyli dnia 25.10, powiedzmy godzina 18.00 ... gdziekolwiek by to nie było na terenie Warszawy.

Jak ktoś ma fajny pomysł na miejscówkę to niech rzuci i jesteśmy umówieni.

Skorpion7777:
Lukaz, rzucaj miejsce i po temacie. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej