Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
OTWARCIE SEZONU JaguarClubPoland 2014 - KĘPNO
Lampek:
Będzie można ogarnąć jakieś naklejki JCP? :) Chętnie bym coś "dokleił" do swojego JAG-a i zlot może być dobrą okazją, by zaopatrzyć się w kilka gadżetów :)
sopel:
Witam wszystkich serdecznie ! :) Będę i Ja na zlocie ! ale tylko w niedzielę ! :)
Y-1 Yonek:
Sopel Elegancko :-super Ja oczywiście także będę od soboty w piątek startuje z de i Zamierzam jak zawsze doskonale spędzić czas z Wami do zobaczenia...... :-super :-super :-super :-super :-tylko
Maciejcat:
--- Cytat: Lampek w Marzec 13, 2014, 14:25:07 pm ---Będzie można ogarnąć jakieś naklejki JCP? :) Chętnie bym coś "dokleił" do swojego JAG-a i zlot może być dobrą okazją, by zaopatrzyć się w kilka gadżetów :)
--- Koniec cytatu ---
jak nie zapomnę to zabiorę naklejki logo klubowe chyba zostało mi kilka szt. i kilka z sekcji Poznańskiej
jak zdąrzę załatwić to będą jeszcze ramki to tablic rejestracyjnych też klubowe
:-gwizd :-gwizd :-gwizd to kolega Yonek tez zawita :-clap i 3 :-10points za obecność
nie zapomnij zabrać kompasu żebyś nie pobłądził :D :D
Dzikus:
--- Cytat: Lampek w Marzec 13, 2014, 14:25:07 pm ---Będzie można ogarnąć jakieś naklejki JCP? :) Chętnie bym coś "dokleił" do swojego JAG-a i zlot może być dobrą okazją, by zaopatrzyć się w kilka gadżetów :)
--- Koniec cytatu ---
[/quote] Będą klubowe Koszulki Polo i T-Short oraz Przywieszki klubowe. zostało mi jeszcze z zeszłego roku ze Zjazdu. Po za tym członkowie klubu będą mogli zamówić plakietki klubu na kota -wzór jak w zeszłym roku http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,23163.0.html znajdź tutaj - masz link
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej