Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014

OTWARCIE SEZONU JaguarClubPoland 2014 - KĘPNO

<< < (7/36) > >>

Maciejcat:
cytat::: Dzikusa
Co do ryb, to jak chcesz Maciej brać udział w konkursie łowienia bez wędki?.   To oczywista oczywistość. Ja swoich nie dam.

wędek to my ci kilka mamy z  młodszym synem ale nie myślałem żeby je brać ze sobą
Jagiem na ryby?
jak je zmieścić w sedanie ? sory limuzynie
zawsze jadę busem na ryby  i oczywiście młody kosi wszystko a ja moczę kija
hm hm i co tu robić

pomyślę
 chyba byłbym za sobotą i niedzielą na odstresowanie ciężkiej zimy

Dzikus:
no to dawaj, a młodemu znajdziemy takie łowisko, że będzie tylko moczył kija ;D - nie martw się u mnie jest tak samo  :-zly a co wędki to weź teleskopową. Kota zostawisz na parkingu z innymi kotami, a do Stawów mamy 40 m. knajpka jest nad samym brzegiem. Damy radę, jak by co to będziemy mieli mojego PePe  :-clap Mamy prawie 20 ha wody

Maciejcat:
rosną  moje chęci na wyjazd i wędkowanie

Dzikus:
To stawy hodowlane, nie ma opcji żeby wyjechać pusto, a jakie się tam rzucają rybska  :-nie  :-gwizd , a jaka znowu będzie Ekipa  :-gwizd  :-K ja już wymiękam, Boże znowu powtórka z rozrywki  :-cry ja już nie mogę  :-K wpadnę w nałóg  :- pojecia

Dzikus:
Szanowni koledzy i kolerzanki
Na wniosek naszego "zarządu" uzupełniam info na temat organizacji "otwarcia Sezonu Klubowego 2014", a więc: 1) dla chętnych, którzy przyjadą 22-go zabezpieczone są miejsca w motelu "Za Miedzą" na obrzeżach Kępna przy starej trasie nr 8 w kierunku na Wrocław / 2 km od centrum/ . Koszt pokoju 2-osobowego to ok. 100 zł - oczywiście dla klubowiczów. Gwardia klubowa jak zawsze ma do wyboru nocleg u mnie  gdwizd 2) Koszt wpisowego na samochód obejmuje: obsługę ogniska wraz z "kiełbaskami", opłaty urzędowe, które musimy wnieść, zakup pucharów, medali i Dyplomów dla dzieciaków oraz zwycięzców jak i pamiątkowych Dyplomów dla Władz Miasta, Organizatorów, poczęstunek na mecie, opłaty dla PZW za konkurs Wędkarski, zakup atrybutów do zabezpieczenia miejsca imprezy i gadżetów do przeprowadzenia konkurencji dla nas i dzieci, Plakatów, itp. O pozostałej reszcie nie będę pisał, bo zarządowi nie starczy tabeli do rozliczenia  Duży uśmiech , 3) Licytacja : W skład komisji wchodzić będzie przedstawiciel Władz klubu, Miasta i Zajazdu "U Wilka" oraz najprawdopodobniej  Dyrektor Domu Dziecka lub przedstawiciel Pomocy Społecznej z Kępna. Licytować będziemy przedmioty przekazane na Aukcję przez Klub oraz Dealera Jaguara z Długołęki - lub innej osoby prywatnej. winkvic Całość środków przekazana komisyjnie w obecności klubowiczów i zaproszonych gości zostanie przekazana rodzinie, która będzie obecna na naszej imprezie wraz z tym co ewentualnie zostanie po naszej imprezie w gotówce i żywności za co, będą wdzięczni całym sercem .  clapping 4) Z tego co mi wiadomo to, Urząd Miasta także chce się dołożyć do pomocy tej Rodzinie i zrobi to podczas naszej imprezy. Jeżeli ktoś ma jeszcze pytania to proszę je zadawać odpowiem na wszystkie  super Myślę, że spełniłem wolę Zarządu i uzupełniłem Info wystarczająco. Pozstaję do dyspozycji Ja-Dzikus  bry Pozostaje mi tylko dodać  tylko w jagu JaguarClubPoland wow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej