Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014

OTWARCIE SEZONU JaguarClubPoland 2014 - KĘPNO

<< < (31/36) > >>

Dzikus:
"Sekcja Górny Śląsk pozdrawia Sekcję 4 Granic." I na wzajem  :-V Tak to prawda. Realizując pomysł Czterech Granic wzorowałem się na Sekcji Górny Śląsk. Im wyszło to fajnie, to wzorzec jest właściwy. A tak na marginesie, to może dołączymy do pomysłu Górnego Śląska i wybierzemy się z nimi na wypad objazdowy, co?  :-za  ;D  :-gwizd

Maciejcat:

--- Cytat: Alex666 w Marzec 25, 2014, 21:21:24 pm ---
--- Cytat: maciejcat w Marzec 25, 2014, 15:11:43 pm ---szkoda że w innych rejonach  jest tak mało zapalonych fanów Jaga

--- Koniec cytatu ---
dementuję
zapraszamy do nas na Śląsk http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,20468.0.html

--- Cytat: Jaguar Parts w Marzec 25, 2014, 15:00:09 pm ---W Kępnie są spotkania comiesięczne "Sekcji 4 granic"

--- Koniec cytatu ---
a kolega już zapomniał o spotkaniach na Śląsku (link powyżej), od której to idei spotkań swój początek wzięły spotkania w Kępnie?
nie chcę się licytować, jeśli ktoś jeździ 250km a nie chce 50km to jego sprawa, ale proszę o jakiś obiektywizm.
Sekcja Górny Śląsk pozdrawia Sekcję 4 Granic.

--- Koniec cytatu ---

myślałem tu o zach. Polsce  i też Poznaniu ciężko obcych posiadaczy namówić do uczestnictwa w klubie
sam rozmawiałem z kilkoma  napotkanymi przypadkowo osobami i zero zainteresowania, zostawiałem wizytówki klubowe za wycieraczką
szkoda ze nie dzieje się w różnych krańcach polski tak jak na Śląsku lub Kępnie
a mi szkoda że w Poznaniu
ja z z chęcią odwiedził bym też inne zakątki naszego kraju poznał innych klubowiczów
w Kępnie byłem już dwa razy więc osobiście nie widzę problemu aby odwiedzić inne sekcje
pozdr

ps.
 i na pewno jeszcze zawitam w Kępnie
na Śląsku  słyszałem że szykujecie coś na czerwcowy weekend

Alex666:

--- Cytat: maciejcat w Marzec 25, 2014, 22:45:06 pm ---na Śląsku  słyszałem że szykujecie coś na czerwcowy weekend

--- Koniec cytatu ---
tak. jest pomysł, żeby zrobić jakiś rajd do któregoś z miejsc ze Szlaku Zabytków Techniki. raz już było i wyszło bardzo fajne spotkanie/zwiedzanie
w wątku http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,18255.0.html na 7-mej podstronie znajduje się filmik ze spotkania. oglądać koniecznie z dźwiękiem :)

Wojtas:
witam kotowiczow
widze ze ma skromna uwaga zamienila sie w goracą dyskusje
co innego spotkania sekcji a co innego zlot w stylu "dzikusowym"  :-clap
co do spotkan i zlotow w innych miejscach to jestem za lecz byle nie "na drugim koncu polski" bo moje leciwe kotki moga tego nie wytrzymac
czekam na jakies info w tej materii
P.S. czy ktos ma jakies zdjecia z tego zlotu ?
pozdrawiam

Jaguar Parts:
Alex, ale Wojtas pytał o spotkania w Kępnie, to odpowiedziałem mu co się dzieje w Kępnie.
   Co do naszych górnośląskich spotkań to sezon się zaczyna i oczywiście będę się pojawiał. W najbliższą niedzielę raczej będę  :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej