Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
OTWARCIE SEZONU JaguarClubPoland 2014 - KĘPNO
Y-1 Yonek:
Ja wraz z Rodzinką również dotarliśmy :-V Serdecznie Dziękujemy Dzikusowi za Zorganizowanie tak wspaniałej imprezy oraz jego Rodzince za Gościnę i Świetną atmosferę. Oj sobotnia noc była magiczna :-W :-hehe :-hehe :-hehe Dziękuje wszystkim którzy się wstawili niema to jak dobra pogawędka w tak Zacnym gronie. Dzięki Maciej za pożyczenie wędki choć pogoda nie dopisała połów był obfity! Trzy piękne okazy... ;D ;D ;D za rameczki też. Szynszyl jednak okazał się przebieglejszy niż myślałem... Nie dość że z ssakami potrafi się dogadywać to z rybami też jakoś załatwił sprawe :-hehe :-hehe :-hehe Dzięki Darek za zabawe... :-super :-super Wszystkim Obecnym na Otwarciu Sezonu 2014 Dziękuję i mam nadzieję że znowu niebawem się spotkamy...... :-tylko
Maciejcat:
ps.
Yonek- następnym razem będziemy lepsi w połowach od szynszyla ( weźmiemy go podstępem )
ja też dzięki za spotkanie i poznanie waszych rodzin i mile towarzystwo
do następnego razu
Y-1 Yonek:
:-hehe :-hehe :-hehe :-hehe
Wojtas:
witam kotowiczow
dzieki za przemilą atmosfere no i szcun ogromny dla dzikusa :-thank
moj kotek oprocz zmoczenia lap przemoczyl tez dach co w powiazaniu z moja kocicą , ktora przmoczyla tez swe łapki doprowadzilo do wczesniejszego opuszczenia tak szacownego grona
jakby bylo malo to mi jeszcze ogrzewanie wysiadlo no i d..a ale i tak :-tylko
ale wspomnienia milego spotkania nas ogrzewaly wiec do domciu dotarlismy i do wanny z cieplą woda wskoczylismy
pozdro dla calego zgromadzenia
Dzikus:
Niniejszym uważam Sezon 2014 :-JCP za Otwarty :-clap :-yipee :-clap
I ja dziękuję wszystkim, którzy pomimo niesprzyjającej Aury dojechali :-clap :-tylko na Klubową Imprezę. Daliście po raz kolejny szanowni koledzy dowód na to, że w jedności siła bez względu na wszystko. Dziękuję za świetną Atmosferę, dłuuugie nocne kocie rozmowy oraz postawę godną posiadaczy tak zacnej Marki jaką jest Jaguar - mówię ty o naszej Aukcji Charytatywnej na rzecz potrzebujących- w tym przypadku rodziny , na którą zbieraliśmy fundusze. Ale to później w raporcie Imprezy.
Jesteście Wielcy :-R :-V . Gratuluję zwycięzcą konkursów - choć tutaj wszyscy jesteście zwycięzcami. Oby tak dalej i do przodu. Pozdrawiam Dzikus i dziękuję wam za wszystko, bo bez was nie było by tego co jest :-thank :-super :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej