Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014

OTWARCIE SEZONU JaguarClubPoland 2014 - KĘPNO

<< < (23/36) > >>

Dzikus:
Dobra myśl. Będą goście z miasta, moglibyśmy dać im trochę info o naszych samochodach  :-gwizd

Maciejcat:
ja tam się przygotowałem oprócz ładnego opisu mojego kota wezmę chyba parasol i ciepłą kurtkę co by nie zmarzł
bo pogoda jest piękna rozkoszna cudowna jak się nie zmieni do soboty to kicha   :-zly    :-zly   :-zly

Wojtas:
nio to sie bedzie dzialo
pozdro dla kotowiczow
 :-tylko

Rasala:
To co może ustalmy jakieś miejsce spotkania dla tych co będą już w sobotę :)

Dzikus:
No to ostatnia faza przygotowań  :-clap
Puchary, Dyplomy i medale już czekają. Banery klubowe odebrane i gotowe do wywieszenia, kostka brukowa kładziona, prace porządkowe dobiegają końca.  :-yipee Juto pierwsi klubowicze, obecnośc potwierdził V-ce Burmistrz Kepna. Jeszcze wiele pracy przed nami, ale wiele już zrobione. Dawajcie koledzy na Kepno w swoich kotach  :-V Przypominam o Myjni i zapisach. Narazie zapisał się tylko jeden kot na niedzielę. Żeby nie było później rozczarowań i kolejek. Telefon podany w postach poniżej. :-bry Co do miejsca spotkania to proponuję jak na początku mówiłem, Motel "Za Miedzą" godz. 19:00 żeby wszyscy zdążyli dojechać. Może być?  :-super  :-za

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej