Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
OTWARCIE SEZONU JaguarClubPoland 2014 - KĘPNO
Dzikus:
No to mamy nowego sprzymierzeńca w osobie Prasy :-clap
Koleżanki i koledzy mamy już ostatnią prostą :-V , proszę się zgłaszać - mówię o tych, którzy jeszcze nie zadeklarowali swojej obecności- przypominam, że są dwa Hotele, Myjnia na którą, trzeba się zapisywać telefonicznie - najlepiej już ;D Po za tym, P. Prezes Koła wędkarskiego "Wilk" zorganizował dla nas prawdziwe zawody wędkarskie ze stanowiskami, sędziami i ufundował Nagrodę za największą Rybę. Więc, wędki w dłoń i ruszamy na łów :-10points, mam nadzieję, że frekwencja dopisze.
mdabrowski5:
Zgłaszam swoją obecność w niedzielę :)
Dzikus:
Zaaabierrajjcieee Wędddkiiii ;D
Wojtas:
witam kotowiczow
sie bedzie dzialo jak widac z zalaczonych postow
ja sie zjawiam z jednym z moich kotow i kocicą mą jedyną w niedziele i niestety w niedziele takze bede wracal
sie znaczy w dordze powrotnej poprowadzi kocica bo ja mam chec na mleczko w szacownym gronie kotowiczow :-za
Maciejcat:
e tam
a ja z nabiału to tylko lubię mleczna czekolada i piwo ewentualnie cola może być
a poza tym futro mi się robi matowe od mleka :-zly
Ps.
w zeszłym roku na zlocie w Kępnie zaczepił mnie jeden starszy pan i stwierdził że fajnie by było jak by każdy z Jaguarów miał za szybą krótka historie z danymi technicznymi bo on tak naprawdę nie wiele o nich wie
myślę że to cenna uwaga
i mogli byśmy w tym roku się przygotować takie info
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej