Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Tarcze hamulcowe BOSCHa

(1/6) > >>

mirek:
Witam. Znalazłem do swojego kociaka takie tarcze: BOSCH. Co myślicie? Mnie się wydaje że się nadadzą, no i BOSCH robi dobre części, a przynajmniej robił bo nie wiem jak jest w przypadku Jaguara dlatego zakładam ten temat. Rzućcie okiem i mi doradźcie jeśli możecie.

lysyyy:
Nie wiem jak tarcze, ale klocki Boscha to lipa... Założyłem takie do auta (akurat Vivaro) i do końca jestem z nich niezadowolony  :-zly Od początku piszczały przy hamowaniu - sprzedawca wmawiał mi, że się ułożą to przestaną (były założone na nowe tarcze).Niestety tak się nie stało i piszczą do samego końca. Jedyny plus - na mrozie piszczą bardzo mało... Pylą cholernie - felgi ciężko jest domyć  :-zly NIE POLECAM!

Jawe83:
Popatrz na markę ATE - miałem ich tarcze i klocki w Mondeo, zero pisku, zero korozji na tarczy (dobra powłoka tam, gdzie klocki nie pracują).

darskar:
Nie radzę. Niestety tylko oryginały w przypadku tarcz mogą się sprawdzić. Przerabiałem temat, szarpanie kierownicą jest ogromne już po kilku tysiącach. Pomogła wymiana tarcz na org.

jarkrzy1:
A co to są "oryginały"???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej